MNursel Arkadaşlar hamilelikte kullanımı zararlı olurmu . Bir sefer kullanmistim Dun aksam yine kullandim . Ama kullanımdan sonra pişman oldum suan cok kafaya takmış durumdayım . Bebeğime bir zararı olur mu acaba 😢
Defneninannesi16 MNursel ben kullanıom canım 2 haftada bır 26 haftalığım hıcte sorun yasamadım bikini bölgeme bıle sürdüğüm oluo
MNursel Doktora danıştın mi canim. Onu kafaya taktım ya bebegim de suan tekme falan atmiyo endişe ettim birden. Bende 26 haftalığım
burcis Hamam otu, kimyasal olarak As2S3 olarak anılan oldukça güçlü ve tehlikeli bir yapıya sahip. Öyle ki hamam otu kullanımı nedeniyle zehirlenenler ve hatta hayatını kaybedenler olduğu bile biliniyor. Haberler hep aynı bilgiyi veriyor. Tüy dökmekte yardımcıdır veya değildir yine de bu süreçte emin olunmadık bir şey neden kullanıyorsunuz ki Kuaföre gidin komple ağda yaptırın mis gibi.
Kuzusuuu MNursel canım bnde kullandım iki kere ama onu soluma doktorların taktığı ağız burun kapatan maskelerden kullan bn iki maskeyi üst ğsye takıp öyle yapıyorum