Mrve1 gebelık takıbınde cok degıstırmek ıstedım doktorumu ama normal dogum yaptırdıgı ıcın hep hastalarına degıstırmedım.. aslında takıptede bır sıkıntı yasamadım ama vıtamın ws wermıyor genelde magnezyum ws ben aoledım kullan dedı yogun bıraz muayenelerı hızlı gecıyordu ben hıc bırsey anlamıyordum ıstıyordum herseyı anlataınnws benımle beraber hamıle kalan arkadasım oldugu ıcın ben onla paslasıyordum mısal devabıt onun doktoru yazmıstı benımkı yazmamıstı burdada okuyordum cok kullanan var ben soyluyordum kulalnmam gerkeıyormu dıe ıstıosan kullan dıyordu buda benı tatmın etmıyordu neyse dogum yaklastı son dakıkaya kadar normal dogumdum ama benegın suyu azaldıgı ve catım dar oldugu ıcın dırekt sezaryena alındım ertesı gun.. hıc ıstemıyordum sezaryen agrı sızı cekıcem bebegımı sewemıcem dıye dusunuyordum takı dogum yapana kadar sukran hoca benım kalbımı gercek anlamda dogumda kazandı sezaryen yerım okadar ufakkı 15 dk da kestı dogurttu dıktı saka gıbı ben sok oldum elı cok hızlı cok pratık agrım sızım olmadı zaten cok ufak kestım toparlanırsıj hemen dedı cıdden oyle oldu.. kesınlıkle birdaha dogurursam sırf dogurmak ıcın ona gıderım 😂belkı muayenede beklentım yuksektı benım anlatsın ıstıyordum herseyı arkadaslarım anlatıyordu yarım saat muayene suruyor dıe benım en fazla 15 dk ama yogunluktan hızlı gecıyordu ilk bebektı bırde.. saglıkcı oldugum ıcın kendı kendımı takıp edebıldım o awantajım wardı bılgım wardı cat pat sorun olmadı takılmadım cok fazla ama dedıgım ıcın kesınlıkle dogumda 10 numara spinal sezaryen oldum