Mryu Ah eylul anneleri ne yapiyosunuz ??? Son 7 gun kaldi sanki hic dogurmicak gibiyimmmm 😩 ya kizim diger ay gelirse ??? 😄😄 umudum kalmadi iceride cok rahat benim kizim. Hafif bel agrim var okadar. Bugun yuruyus yaptim doguma giderim belki diye daha beter eve geldim uykum geldi uyudum 🤣🤣🤣
20182019 Mryu benmkide gecen sene oleydi kizim sabrsz beklyrdm 40+2 de yatsm yapilark geldi gelmeynce gelmyrlar ya🤭😄
Mryu mamyfat93 🤣🤣🤣 bende 1 cm aciklik var ablam gel yuruyelim dedi yurudum daha cok uyudum 😂 anlamadim gitti 😝 30 eylul randevum var o zamana kadar gelmezse baslatacaklar dogumu galiba
Meryemyigit mamyfat93 geçen hafta kontrole gittiğimde doktor daha inmediğini söyledi ama şuan durum ne bilmiyorm 😃pazartesi yine kontrolüm var
Asyagizem Mryu karnınız bazen tuhaf bir görüntüye neden oluyor mu yanı sağ taraftantoplanıyor mu sertleşme falan ben çok şiddetli görüyorum artık ve çok kürüyorum herkes ilk defa böyle bir karın görüyoruz diyorlar
Yigido Asyagizem evet benimde oyle oluyor sag tarafda karnım yamuluyor o bası oluyor genelde ve cok sert oluyor korkulacak bisey yok