Awkim Ben istiyorum ama cok korkuyorum bu kadar cocuk nasil cikicak burdan 😑Napalim artik nasil olsa cikicak ama cok heyecan yapiyorum hergun dusunuyorum 30haftaligiz 😑
Oglusum89 Awkim bende akışına bıraktım düşünmek istemiyorum her sey normal dogal olsun sıkıntısız oldugu surece istıyorum ama bakalım doğum işi belli olmaz hayırlısyla saglıkla gelsınler inş 🤲🏻☺️
Semrabor Awkim ya aksi gibi bende sezeryandan çok korkuyorum küçücük bir kesik gibi görünmesine rağmen videolarda izlediğim kocaman gibi çok kötü bir görünüm o göbek nasıl oluyorda toparlanıyor allahın hikmeti tabiki ama korkunç bence yapamam yani onu tamamen bayıltsalarda yapsalar bile kendime geldiğimde onu bilmek bile tekrar bayılmama sebep olur 🤦♀️Normalden zerre korkmuyorum biliyorum ondada canım acıyacak ama canı tatlı acı eşiği düşük bir insan değilim bence dayanabilirim acım şiddetlendikçe hatta mutlu olurum meleğime kavuşmama az kaldığını düşünür kendimi motive ederim bence böyle düşünürsek hepimizde başarabiliriz 🥰👶🏻
Nihanak Awkim 38 haftaligim ben de normal istiyorum. Simdilik hersey normale gore ilerliyo ama tabi tam.dogum zamani ne olur bilemiyorum. Gonlumden gecen normal ama yine de hakkimizda hangisi hayirliysa saglikliysa o olsun die de dua ediyorum. Korkuyomuyum hayir simdiye kadar hic korkmadim. Gunler yaklastikca hafiften heyecan var beni ne bekledigini nolcagini bilmedigim icin %20 korku %80 heyecan gibi diyebilirim. Benim de aci esigim yuksektir. Sanirim ona guveniyorum. Akisina biraktim. En kotu baktim dayanamiorm epidural.isterim die dusunuyorum. Bunca kadin doguruyosa ben de yapabilirim. Dedigim gibi akisina biraktim Rabbim yardim edecektir eminim. Bakalim artik kismette ne varsa gorucez 😊
Seda_123 Awkim Yaa benim baştan beri normal doğum korkum vardı sezeryan olucam diyordum kendi kendime artık sezeryandanda korkmaya başladım normal olayım çekerim sancıları en azından doğumdan sonra rahat olurum sezeryandaki gibi dikiş acısı olmaz diye düşünüyorum ama tabi doktorum normal yaparsa 😁🤷♀️
Awkim Semrabor bende korkuyorum sezaryandan ama normaldende korkoyorum yaa bilemiyorumki 😑😑 aslinda normal istiyorum ondada nasil agri olacak bilmiyorum nasil cikicak okadar cocuk 😑
Semrabor Awkim valla canım herkez çatır çatır doğuruyor bizde yaparız yapabiliceğimize ilk kendimizi inandırmamız lazım bence başarırız 😊
merve1777 Awkim bende oyle düşündüm ama cıkıyor 😂 tabi agrı var ama dayanıyorsun 😊 son yarım saat bende cok agrılıydı çıksın bşr an önce istyorsun ama allah kuvvet veriyor kolay mı tabi değil ama sonucu muhteşem🥰 bende 4 eylulde dogum yaptım.
Slm Seda_123 valla olacak olduktan sonra herşekilde çekiyorsunuz 13 saat sancı 35 40 dikiş plesenta yapışması varmış kanamadan ölüyordum hep normal istedim hiçte korkmadım ama allah hayırlısını versin hepiniz sağsalim kucağınıza alın evlatlarınızı
mutluluk_01 Awkim normaldede sezeryandada çekiyorsunuz valla ben normal doğum yaptım 30 dikisim vardı 1 ay boyunca düz bir sekilde oturamadim dogum aninda cektigim sancıları hiç söylemiyorum bile
Awkim mutluluk_01 biliyorum ikisindede korkuyorum ben ama normal olsa daha cabuk gezebilirim ayaga kalkabilirim bir ikigune dikislerim az olsa duzelirim yani ama sezeryan ondan beter yaa okadar dikisler karninin agrisi sancisi gecmez onun agrilari onuncin ben herseyden cok korkarim 😑😑😑
BernA11 Awkim ben normal doğum istıyorum çok şükür doktorumda normal doğurabilirsin dedı inşallah bı sıkıntı olmadan doğururum 😊 bende sezaryendan cok korkuyorum 🙄
Foto03 Awkim kuzum kimsenin seni dogumdan korkutmasına izin verme.. ben mesela hiç korkmuyorum ilk doğumum olacak çok şükür hiç korkum yok çünkü kötü doğum yapanları dinlemiyorum positif düşün 🥰🥰 Melegine kavuştugun 9 ay sabredip beklediğin an.. keyfini çıkar bence 🎀
Deletedmom293 Awkim kesinlikle bilinçli olmak ile alakalı , egzersiz ve nefes çalışmaları çok önemli. Zaten bizler bu şekilde yaratıldık, yani rabbim bize bu bebeği nasip ettiyse mutlaka bir şekilde çıkacak. Kötü yorumlar morelinizi bozmasın. Dediğim gibi tamamen sakin olmak ve durumu iyi yönetmek. Doğum ekibine yardımcı olmak. Teslim olmak. Bunlar önemli. Ben Doğumumu hiç düşünmüyorum zamanı gelince bebeğim istediği şekilde nasıl gelmek istiyorsa gelebilir. Yeterki sağlıklı olsun 🙏🏻
Betuel11 Awkim ilk hamileliğim Bende normal doğum istiyorum öylede olucak inşaallah bir engel yokmuş 36+4üm eskiden insanlar kendi başlarına evlerde doğuruyorlarmış biz rahata alışmışız sanırım canımız çok tatlı :) ayrıca ağrıya acıya odaklanıp canını sıkma herşeyin sonunda yavrunu kucağına alacağın ân’a odaklan bol bol dua et doğumum kötü geçti şöyle zordu şu kadar dikişim var bilmem neleride seni etkilemesine izin verme kendini herkesin vucudu farklı her vucud acıya ağrıya farklı tepki gösterir o yüzdennn iyi düşün iyi şeyler olsun hep pozitiff 😊😊😊
Awkim Betuel11 evet dogru soyluyorsun cnm aslinda normal istiyorum ama ikisindende korkuyorum bir engel olmazsa normal dogum icin normal doguracam
BamBi Benim ilk bebisim normal dogum yaptim, cokk kisa bi süre sonra tekrar hamile kaldim. Ve insallah hersey guzel ilerlerse eine normal dogum yapmak istiyorum.
dvran22 Ben de normal doğurmak istiyorum bi sıkıntı çıkmadığı taktirde normal doğum gözüküyor zaten 40.haftayı doldurmaya son 4 gün kaldı perşembe günü randevumuz var artık doktorumuz doğum için plan yapalım dedi Geçen perşembe çatı muayenesi oldum hicbir açıklık yok sancı ve su gelmesi de yok o yüzden bu perşembe günü gerekirse suni sancı ile doğurmak için gün verebilir veya duruma bakıp biraz daha bekleyelim diyebilir, ayrıca bende normal doğumdan çok korkuyordum ama çatı muayenesi olunca ben bu doğumu yaparım dedim doktoruma da bunu söyledim zaten ben korkuyorum ama yapabilirim kendime inanıyorum diye😊o da çok sevindi böyle bi şey söylememe, Aslında hem korku hem heyecan hemde ilk olduğu için sürecin nasıl ilerlediginı bilememenin bir kaygısı var Allah yardımcımız olsun her daim😄😄
Awkim dvran22 cati muayenesi ne ? ben bilmiyorum cati olunca nasil olduda dedin yapabilirim doktor napiyor sadece eliyle bakiyomu yoksa baska biseymi yapiyor ?