Mervemeryem Mervemeryem kaç yaşındasın bilmiyorum kalbini asla kırmak istemem ama senin de başına gelse anlarsın demen bile çok yanlış. Birincisi benim başıma gelmiş mi gelmemiş mi bilmiyorsun bile. İkincisi hayatta her şey bir imtihan ve şu an karnına bir evlat düşmüş sen ateş düştüğü yeri yakar diyorsun. Birinci evladın erken doğmuş çok üzücü çok zor anlıyorum psikolojik olarak yıpranmışsın. Ama çok şükür toparlamış zamanla o açığı da kapatır Allah’ın izniyle. Belli ki senin imtihanım milletin evlat diye yandığı şeylere rahatlıkla kavuşmak. Ateş düştü Ocak yıkıldı diye düşünmek yerine çok şükür buna da şükür onu veren Allah’ım gücünü de verir desen. Belki hiç bir zorluk çekmeden 4 aylık gibi olan evladına çok daha verimli olacaksın.
Şu an bunları diyor olman durumu da değiştirmeyecek tam aksine kucağındaki evlada karnındakine etki edecek.
Ayrıca bir kez daha diyorum herkes yaşadığını en acı zanneder ama ne acılar var.. çok şükür sağlıklı şu an evladın. Ve bir emanet daha gönderiyle rabbim. Hayat senin elinde çaresi tedavisi olmayan hastalığa yakalanmış gibi yandım bittim ateş düştü de diyebilirsin. Buna da şükür vardır bir yolu der Allah’a sığınırsın. Birincisi çok şey kaybettirir ikincisi de iki evladını da erken doğan evladını da sağlıkla toparlamaya yardımcı olacak bir anne olmanı sağlar