Sblfrt Kızlarrrr herkese iyi akşamlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum bebek beşiği olarak hangi markayı önerirsiniz ? Meltem mobilyadan almayı düşünüyorum dolap olarakta Koçtaş’ın rabi marka 4 kapılı modelini öneren oldu siz ne düşünüyorsunuz aranızda kullanan var mı ? Cvp verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler 🥰
yagizveyazinannesi Sblfrt benimde hiçbir fikrim yok canım kızıma oda yapacağız yaptırsammı alsam mı yoksa sadece beşik mı alsam kafam çok karışık oğlumda oda yapmıştım ancak şuan 3 yaşında ve yandan korumalı yatak aldık onda yatıyor ne alsam bilemiyorum
Evinanne Sblfrt bizde odasına monteseri yaptırdık dolap ve şifonyerini de çilekten aldık odama da park yatak almayı düşünüyorum ona henüz karar vermedim bakalım
Muallimehanim Sblfrt Beşik uyku seti ve yatakla beraber 1.800 lira civarıydı yalan olmasın şimdi. Dolabıda 1.600 civarıydı
Sblfrt Ya şimdi odasında yatamayacağı için yatak alıp odada yer kaplamasını istemiyorum kademeli sistem olan beşikten alıp yatağımın yanına koymayı kıyafetleri içinde dolap almayı düşünüyorum gereksiz eşya külfet gibi geliyor bana az ve öz