EbruEgemen1123 Oyun parkı beşik için yatak almak istiyoruz. Visco almaya karar verdik ama alan memnun olan varsa nereden aldığını söyleyebilir mi? İnternetten sipariş vermeyi düşünüyoruz. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 😊
Sumeyyekaya EbruEgemen1123 bnde surda bekliyimm park besik icn hangi yatagi alsam die karar veremedim daha ☺
HamiEsmaAydn EbruEgemen1123 ben o tarz bi yatak almadım oyuzden yardımcı olamıcm malesef inşallah aklınıza yatan bi yatak bulabilirsiniz 😊
Nlnylmz Bende oyun parkı aldım ama içine pamukku kumaştan pamuk yatak yaptırdım çok güzel oldu bi fikir olarak düşünebilirsiniz visco hakkında bi fikrim yok ama fikir vermek istedim 🙂
DemetCeylan Bende kararsız kaldım pamuk mu alsam visko mu. Benim kendi yatağım visco çok memnunum ama Bebek için nasıl olur terletir mi hangi marka iyi yazar inşallah birileri
Elosh Wellmatt Pamuk Baby 60x120 Oyun Parkı Yatağı aldık internetten henüz gelmedi ama bende ne alsam diye bayagı düşünmüştüm güzel diyorlar bakalım 🙂 Bi inceleyin isterseniz
EbruEgemen1123 Dimplesgirll pamukta çok yumuşak olmaz mı ortopedik yatakta 1 yaştan sonra öneriliyormuş sanırım. Viscoyla süngeri karışyırıyorlar bir de visco daha kaliteli kalın sert bi ürün diye biliyorum ben