filiz08 Bebeğinizin kilosunu bilior musunuz?23.haftamdayım bebek 515 gr olmuş.Bende iki kilo aldım ...İki çocuk annesi olarak kendimi tecrübeli hissediyordum ama unutmuşum bayağı kilo alımlarını🙈🙈
Neslihancoskun filiz08 benimde 24 haftalıkken 566 kiloydu ultrasonda 5 günde geriden geliyor ben kilosunun az olmasından kaynaklıdır diye düşünüyorum sizde nasıl son adetle uyuşuyor mu
Zuzum_20 21+5 deyim 20+6 da 330 gramdı kilo konusunda herkes de endişe oluyor demek ki tek bende değil 🤭☺️☺️ Benim de ultrasyonda biraz geriden geliyor kilo ile ilgilimi acaba
filiz08 Bundan önceki hamileliklerimde hep ilerden gidiyodular şimdiki tam günü gününe gidiyomuş.Ama arkadaşlarımdan falan işte 5 gün geriden geliyomış 1 hafta geriden bebekmiş diye duyuyodum ama hepside gayet sağlıklı doğdular.Tıbbi bi sıkıntı yoksa döllenmeyle alakalı olduğunu düşünüyorum.Son adet tarihimizi biz söylüyoruz ama döllenmeyi bilmiyoruz sonuçta ne zaman olduğunu o yüzden çokta takılmamak gerek diye düşünüyorum
CansuDRY filiz08 9 gün önce de gitmiştim 497 gramdı. Bir haftada fark etmiş hemen. Bundan sonra daha hızlı büyürler.
Biyolog 23+3te 654 gr di. 4kilo almustim o zaman. Tabi sizin ve eşinizin fiziksel özellikleride önemli. Dr size haftasıyla uyumlu dediyse canınızı sikmayin.