GizemAKaya İzmirde beşik ve dolap takım olarak alabilceğimiz nereler var.. yardımcı olursanız cok sevinirim kızlar
Zade GizemAKaya Ben geçen çilek mobilya ve kelebek mobilya da çok güzel takımlar görmüştüm :) isterseniz bi bakın derim .. en kötü kısık köy e gidipte bakabilirsiniz çok çeşit var :)
Sevda_gur Gaziemirde babymall,sirin bebe,e bebek yan yana magazalar var mobilyalar satiliyor ister tek tek ister takim bakabilirsiniz. Yine gaziemirde mobilyacilar var oralarada bakabilirsiniz. Kemer altında kızlaragasi sokaginda bebek mobilya ve esyalari satan yerler var oralara bakabilirsiniz
Fusundmr Ben geçen hafta kısıkköyden aldım Karabağ’larda 10000 denen odanın aynısını aynı kalitede 4000 e aldım barny bebe Bilgin olsun canım
bsrsl_2016 bende kısık köyden aldım canim trendy 35 magazanin adi besik sifonyee 3lü dolap 4500 tl besigin yatagida icinde
GizemAKaya Çok teşekkür ederim kızlar bi bakıcam dediğiniz yerlere Gaziemir ve kemeraltıma baktım istedıgımi bulamadım kısıkköye r gideyim
Gozdemalgac Şirin bebeden 2500 tlye dolap büyüyen yatak şifonyer aldık. Fiyatı uygun kendisi de gerçekten güzel olunca oda yapmaya karar verdik😊