Jongmomy Hamişlerim 38 haftalık hamileyim hayırlısıyla bu ay doğuracam yeni yeni adet sacısı gibi ağrılılarım oluyor bel ağırısı ama böyle dayınlamayacak kadar çok değil bunu yaşayan anne adayları var mı acaba Doğum yaklaştığı için mi böyle ağrılarım oluyor ? Herkese hayırlı doğumlar inşallah hayırlısıyla yavrularınız kucağınıza alırsınız ❤️😍
Haticesylmz Jongmomy bende 34 haftalık hamileyim aynen regl ağrısı gibi bel bacak ağrılarım başladı bide sürekli karnımda bi gerginlik bi toplanma hissi var hayırlısı bakalım bekliyorum nolacak 😊
Jongmomy Haticesylmz aynen benim öyle oluyor bel agrısı karın agrısı regl agrısı gibi kasık çatı agrılarım oluşmaya başladı aynen hayırlısı bekliyoruz 😊
Jongmomy Ftm58 yani ama bu Doğumun yaklaştığının belirtisi mi korkuyorum valla her an doğururum diye 😄
Betul_12 Bende 38 haftaligim ara ara sancılar giriyor endise duyup gercek sancımı diyorum bi bakiyrmki geciyor geri yalanciymis diyorum 😊
Jongmomy Betul_12 yalancı olsun sancılarım şuan valla hiç hazır değilim şuan Doğum yapmaya bilmiyorum korkuyorum sanki 🤔
Ftm58 Jongmomy son haftalarda normal diyorlar bu sancılar için canım valla ben aşırı sabırsızım artık her gece çekiyorum bu sancıları tamam diyorum bu gece Doğum yapıcam sonra bi bakıyorum uyumuşum ve geçmiş🤷🏻♀️