Helen0101_ Kızlar bebek olduğunda salona ayrı bi Hamak beşik odaya da ayrı bi yatak almak istiyorum ama bi yandan da fazla mı olur diyorum. İlk bebeğim kafam karışık araştırdım ama bilemedim siz neler yaptınız mesela sadece bi beşik mi aldınız ?
Ozican Helen0101_ 1 tane yatak odama sepet heyner beşik aldım eve kalabalık etmeye gerek yok diye düşünüyorum ben😊
Dmce Helen0101_ valla bizde iki tane vardi ucuncu bile aldik hamaklar asiri kullanisliymis gaz icin ozellikle cok rahat oluyolarmis onda kucuk olani kayinvalidemlere koyacaz gidince kullanalim diye besik odaya hamak salona olacak
Akademisyenanne Helen0101_ yatak odama park yatak aldim. Salonda falan durmasi icin ikinci el ana kucagi alacagim. Bir de e bebekten reflu yatagi aldim. Koltuga, yatagima koyarken onu kullanacagim kismetse. Yeter bence.
Seyma55 Helen0101_ bnde odama beşik aldm ama doğumu mu memleketimde yapıcam orda kullanmaya bide oturma odasnda kullanmaya kararsz kaldm ne alsam die , bez kucuk besik mi ? Yoksa hamak mi ?daha kullanisli olur ki
Seyma55 Helen0101_ bnde odama beşik aldm ama doğumu mu memleketimde yapıcam orda kullanmaya bide oturma odasnda kullanmaya kararsz kaldm ne alsam die , bez kucuk besik mi ? Yoksa hamak mi ?daha kullanisli olur ki
Helen0101_ Akademisyenanne ben de reflü yatağı aldım bugün onu hamağın içine de yerleştirebilirmişiz. Ayrı da kullanılır. Benim salon ile yatak odamın arası baya mesafeli uzun bi koridor var. Yatak odasına koysam ağlasa falan duyamayabilirim. Lüks gibi olmasın dedim iki tane ondan sordum teşekkür ederim 😇