tansuyalman 15+3 hamileyim dr 4 lü tarama testi istedi sizlerden de istendi mi 2 li zaten yaptırmıştık sonuç çok şükür iyi çıkmıştı 3 lü istemedi direk 4 lü istedi sormak istedim.
gulsenkonakli tansuyalman ikilide sorun yoksa 3lü ve 4lü taramaya gerek yok artık çoğu doktor bıraktı onları😌
Minikmucizem_ tansuyalman benden de iatedi 2 li temiz cikmisti. Bana kalursa yaptir dedi doktorum bende yaptirdim sonucu bekliyorum. Down sendromuna ek olarak noral tup denilen seyede bakiliyo falan dedi bakalim insallah guzel sonuclar alirim
ipekworld tansuyalman benim arkadasım kadın Doğum doktorumun asistanı bizde ikili yaptırdık temiz çıktı sonuç haftaya üçlü var dedi . Bende ikili temiz çıktı gerek var mı dedim üçlüde omurga açıklığı olup olmadıgına bakılıyor dedi . Ama daha 4 lü bölüme gelmediğimiz için bilemiyorum ama demekki her doktorun sistemi farklı
tansuyalman Ozican bende öyle biliyordum hiç arkadaşlarımdan da istenmedi temiz çıktı yine de istediler endişe duydum
Ozican tansuyalman ticari bakıyordur olaya temizse yaptırma hiç aklını bulandırma derim ben zorlayamaz zaten seni
gulsenkonakli tansuyalman 2 li en güvenilir 3 lü orta güvenilir, 4 lü ise düşük güvenilirlik bir test yani hata payı çok yüksek, o nedenle de artık doktorlar istemiyor ama siz bilirsiniz tabi😊 doktorunuz belki hala rutin olarak yapıyordur 4 lüyü 😊
tansuyalman Ozican insanı zorunlu bırakıyorlar konuşmalarıyla ben öneriyorum önemli bugün yapılması Gerekiyor falan mecbur kaldık gibi hissetim yaptırdık
Minikmucizem_ Asli1716 bilmiyorun ki cikar sanirim. Bende detaylida varsa bisey ogrenirim diye dusunmustum ama yaptirdim daha
Babydogan tansuyalman benim de ikili testim temiz çıktı şükür doktor üçlüyü de yaptı o da temiz çıktı 4lü testi de yapar muhtemelen özel hastane çünkü gerçekten bazen ticari bakabiliyorlar olaya. Şimdi detaylı ultrason için randevu aldım 350 tl dediler devlette yaptırmak için zorlicam ama bakalım nasip ☹️ fiyatları çok uçuk ☹️
tansuyalman Babydogan bende artık özel olduğu için istedi diye düşünüyorum herşey temiz başka test hep böyle
Ultraslan40 Ben kesinlikle düşünmüyorum olaya ticari açıdan baktıklarını. Benim doktorumda dörtlü istedi dörtlü burada pahalı istersen git başka bir hastanede yaptır ama yaptırmanı öneririm dedi sonuçta ikilide iki üçlüde üç dörtlüde de dört hastalığı teşhis ediyorlar. neye göre yaptırma diyorlar anlamıyorum. Senin yerinde olsam yaptırırdım tabi senin bileceğin durum.
tansuyalman Ultraslan40 yaptırdık zaten canım ben öneriyorum falan dedi 2 li yaptırınca sonuçlar temiz çıkınca gerek duymuyorlar diye biliyordum ondan şüphe de kaldım sonucu bekliyoruz bakalım