Melegimm19 Merhaba kızlar 29+5 haftalık hamileyim çok kilo almadım karnımda var ama kocaman diyemem haftama göre küçük yani.Ben birkaç sene önce ağır bir apandisit ameliyatı geçiridim patlamadı ama bir hafta sonra anlaşıldı bütün organlarım iltihap kapladığı için ameliyat yerim on gün kadar dikiş atılmadı hergün temizlendi çünkü biraz zor bir ameliyattı ameliyattan on gün sonra yarama dikiş atıldı.Son birkaç haftadır bebek ağırlaştıka ameliyat yerim dikiş yerlerinin içinde ara ara acı oluyor orası kaşınıyor sanki ama dışı değil cildin değil yani içi acıyor kaşınıyor.Az önce farkettim dikiş izlerinin olduğu yerlerde çatlak desem değil ama çok benzeyen cilt kızarıklıkları çıkmış tehlikeli değildir dimi yaşayan var mı daha önce herhangi bir ameliyat olup veya daha önce sezeryanla doğum yapıp dikiş yerlerinde problem yaşayan 😥
Melegimm19 elifeyy doktorunla hiç konuştum mu canım ben hiç sorma gereği duymamıştım hafif olduğu içinnormal karşılamıştım ama şimdi dikiş yerinde böyle birşey farkedince önemli mi diye düşünmeden edemedim😓
elifeyy Melegimm19 hiç sormadım dr netten araştırdım bu şekilde kesi yeri acıyan ağrıyan vardı bebek ağırlaştıkça acıyan
Melegimm19 elifeyy sanırım normal o zaman kontrole kadar yara vb. birşey olmazsa bekliyim.Çok teşekkür ederim bu arada🙏