Nl-oguz3561 Merhaba kizlar 13+5 gunluk hamileyim kizlar 2 gundur esim ve ben gobegimin belirdigini farkettim kizlar normal mi bu bu bu haftalar siz nasilsiniz siz yemek yiyince dahada sisiyo gobegim 😂😂😂
ipekworld Nl-oguz3561 valla tam 15 iz göbeğm 1 hafta önce birden zınk diye çıktı 😄 pantolonlarım olmuyo suan düğme kapanmıyor düşün
minamoms Nl-oguz3561 benim de baya baya göbiş belli bu ikinci hamileliğim ama kızım da 5 aya doğru çıkmıştı bu erken davrandı😂 cinsiyeti belli mi sizinkinin?
baharkerdige Nl-oguz3561 Valla malesef bende de son bir haftadır var 13+3 ve kıyafetlerim malesef olmuyor 😔
Nl-oguz3561 minamoms kac haftaliksin canim 😊belli degil cinsiyeti 16. Haftada kesin soylemk istiyorum dedi doktor 😊
Nl-oguz3561 baharkerdige yaaa sok oldum biliyon mu birden cikti hiç anlayamadim bi gobek cikti birden
baharkerdige Nl-oguz3561 Valla sorma eşimde diyor ki sen simdi hamileye benziyorsun 😂😂 Prensim gelse bir an önce 🥰🥰
Vatanseverr Nl-oguz3561 iyi canım çok şükür birde kızım var Allah yardım ediyor iyi geçiyoe şuan senin nasıl gidiyor:)