cemileanlar DidemYldrm 19 haftaligim bende henüz kilo almadim😂aksine kilo verdim 66 da hamile kaldım nenem in vefatı kanama stres kısma falan 59 a düştüm ve hala 59 um gram çıkıyorum iniyorum
Tugetpak [bilinmeyen] 5 kilo 16. Haftadyım bügün itibariyle karatayın hamilelik te beslenme önerilerine uyucam
DidemYldrm Tbrk aynen şimdi fark ettim 13 kg aldım yazmış 13 dakika önce katılmış uygulamaya fake hesap
Eminekazar DidemYldrmRabbim Hepimize hayırlı doğum nasip etsin inşallah. Çok teşekkür ederim hemen bakiyorum
Gmz93 DidemYldrm bende 16.haftadayim 1 kilo civari aldim ama bebek saglikli sukur onemli olan cok almak degil yediklerimizin bebislerimize yaramasi bence
Gizemvencoglu DidemYldrm 12 hafta benim de henüz kilo almadım ama kilo almaya elverişli bünyem var fazla almaktan korkuyorum açıkçası 😅 Siz nasıl başardınız bunu maşallah bu arada 🙈
DidemYldrm Gmz93 bence de benim ki de ayında 1 hafta önde gidiyor zaten dikkat ediyorum o yüzden almadım bence spor yapıyorum inşallah 8 10 kilo alıp normal Doğum yaparım 🙏
DidemYldrm Gmz93 bence de benim ki de ayında 1 hafta önde gidiyor zaten dikkat ediyorum o yüzden almadım bence spor yapıyorum inşallah 8 10 kilo alıp normal Doğum yaparım 🙏