Sghslove Her şey temiz olsun sirkeyle yıkansın, Toksoplazma var acaba et yeterince pişti mi? Bunu hastanede giydim bir daha giymiyim koltuğa oturmadan üstümü değiştirmeliyim. Onu yesem nolur bunu yesem nolur? Bebek hareket etmiyor mu? Neden buram ağrıdı neden şuram acıdı? Vallahi delirdim sanırım. Normalde de obsesif bir yapım vardı ama bu hamilelikle birlikte beşe katlandı adeta. Beni bile zorlar oldu. Sizde de var mı? Ne yiyor ne içiyorsunuz? Nasıl rahatlıyorsunuz? Hadi biraz dertleşelim.
sevval55 Sghslove ben oyle değilim canım hatta benim cevremdeki insanlar kaynanam falan öyle ben bogazlanmıs gibi bunalıyorum nefes alamıyorum biri öyle takıntılı kuruntulu olunca😀 oda hep böyle seyleri söyler bana
mavera Sghslove yani ister istemez bende de oluyo 🤷♀️ bir de ilk hamileliğimde kalp atışını duymamıştık kürtaj olmak zorunda kalmıştım bu sefer daha tedirginim şu an bir de ayağım uyuşıyo ona taktım kafayı😁Allah yardımcımız olsun
Sghslove sevval55 ben kendimden bıktım artık benim etrafımdakiler de aksine aşırı rahat. 😀 bir ben böyleyim
Sghslove Fatmanur_yakup17 benim hamilelikte baya arttı o takıntılar 😊 koruma içgüdüsü diyorum ama çok fazla oldu artık
Kucukannee Canım hamileligin doğasında olan hormonların etkisiyle obsesiflik biraz daha etkili olup aklımızı kurcalyabiliyor elinden geldiğince takmamaya çalış 🍁
Sghslove mavera benimde bir düşük bir kimyasal gebeliğim var çok şükür şimdi 28. Haftamdayım ama zor elde ettik bebişimizi o yüzden iyice korkuyorum ona zarar vermekten. Sağ salim doğsun, sağlıklı hayırlı bir evlat olsun diye dua edip duruyorum
Sghslove ipekgncozcn 😀 ne mutlu bana bende acaba delirdim mi diyordum en azından benim gibi birilerinin daha varlığı iyi geldi 😀
Sghslove Asli1716 bunu hiç düşünmemiştim 🤔😀 şimdiden böyleyse doğunca napıcaz gözümüzden sakınırız heralde 🥰
Clkck Sghslove normalde de öyle olduğum için hamilelikte hiç zorlanmadım 😊 bi çeşit obsesiflik ama her şeyin sahtesinin yapılır olduğu dünyada sağlıkla yaşamak için bir gereklilik ne yazık ki
Clkck Sghslove bence elden geldiğince kimyasalları evden çıkarmak mümkün oldukça organik beslenmek sirkeli su vs bunlar zaten olması gerekenler çok kafaya takmayın takıntılıyım diye.
Kayraruzgar Sghslove bende çevreme rahat görünmeye çalışıyorum hem kendimide rahatlatmama yarıyor eşim benden daha paronayak çünkü ama içim içimi yiyo bnmde bugün hareket etmedi sanki şunu yersem ne olur gibi gibi sürekli doktora gitmek istiyorum kendime zor hakim oluyorum😪
Sghslove Kayraruzgar bende öyleyim her fırsatta doktora gitmek istiyorum 😢 görmeyince içim rahatlamıyor