Aykam123 9haftalık, midem yanıyo. Yardımcı ola bilecek bir şey var mı. Aslında aç değilim, ama ac hiss ediyorum, ama yiyemiyorum da
Eceyavuz Aykam123 ben 4. Ayında midem yanıyor dedigin de hamilelikle alakası yok suan çok erken yediklerine dikkat et baharattan uzak dur hamilelik mide yanması son aylarda olur demişti :)) seninde öyledir
bordonunmavisi Aykam123 midenizin yediklerinizden etkilenmediğini düşünüyorsanız doktorunuza söyleyin şurup yazacaktır.Ben geceleri uyanıyordum mide yanmalarıyla , uyuyamıyordum saatlerce.Şuruptan sonra tamamen kesildi.Aşırı rahatladım
Ekimmeselesi @Aykam123 ben masayı toplarken acıktığımı hissederdim 😅Bu açlık hissi dediğin şey mide kazınması doktor bana gaviskon şurup verdi içtim hem yanmaya hem şişkinliğe hem de böyle açlık hissine iyi geldi. Günlük 4 ölçeğe kadar müsade etmişti.
Aykam123 Ekimmeselesi vallahi doktora söyleyib hemen ilaç içicem. Midemi geçmiş, artık ağzımın içinde bile yanma var ya
Melekannesi_ Doktorunuza soylesin o size mide yanmasi icin surup yazar cok iyi geliyor eger gitmenize daha varsa baharatlı soğan falan yemeyin çok onlar kötü yapiyor1