Yesimeliz Kizlar idrarda bakteri var. Doktorum aksef 500 verdi 5 gun kullanackamisim. 30+0 im. Daha once monurol disinda bisi kullanmamistim. Aksef kullanan arkadaslar oldumu aranizda?? Endiseliyim.
Mom86 Yesimeliz ben hamileyken kullanmıştım cnm.sorun olmaz zaten dr yazmis ama.kesin kullan bakteri kalması önemli sorunlara neden oluyor cok cok g.olsun ilaçtan aonra tekrar idrar vermeyi unutma ama olur mi
Susamanne Yesimeliz ben kullandım canım bende mide bulantısı yaptı bide zarar verirse diye çok kullanamak istemedim daha sonra tavan yaptı enfeksiyon ama sonra kullandım iyiki kullamışım hemen geçirdi bende 4gün içtim sadece
mltmkrsd Yesimeliz 5gun dozlarını hıc bısekılde aksatmadan kullan. Bende kullandım. Korkma. B grubu antıbıyotık. Asıl ıdrar yolu enfeksıyonun tekrarlayınca kork. Cunku erken doguma sebep oluyor.
BuluttSecil Yesimeliz ben de kum sebebiyle kullanmıştım zaten 7 günlük bir ilaç. Onu kullanınca akıntımın da azaldığını farkettim demekki mantarım da varmış. Aksef antibiyotik ama gebelikte parol gibi yani hiçbir zararı yok. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin
Yesimeliz Mom86 evt zaten heray idrar baktirmaktan bi hal oldum dogursam da bi rahatlasam son aylar daha da yatkinlik artarmis 😏
Mom86 Yesimeliz insallah sag salim alitsin kucagina cnm cok az kalmış az daha sabir sonra poposunu ısır ısır. 😡😍😍