Mylittlebaby Merhaba hanımlar.😊12. Haftamı yarın dolduruyorum inşallah.pazartesi doktor randevum var.acaba bebişimin cinsiyetini öğrenirmiyiz?
Mylittlebaby Tugbaztrk bilmiyorum canim.kararsızım ikili tarama için.doktorum yaptırırsan iyi olur ama,şart değil dedi.
Eceyavuz Ben 11 haftalıkken kontrole gittiğim de doktora sordum belli edermi kendini diye doktorum hayır daha çok erken demişti ultrasonla baktı şaşırdı aaa bu %90 erkek diye 12.haftam da detaylida girdim orda da erkek olduğunu söyledi baska doktor
11bsb Mylittlebaby benim daha 10.haftada bi tahmini vardı. 2 muayenedir poposundan başka yer göstermediği için netlestiremedik haftaya kısmetse
Lvnya Değişen oldu mu hiç kızlar bana da erkek dedi 11 de ama nedense ben hep kız bekliodum sanki yanlış demiş gibi geliyor ❤️
Mylittlebaby Çok teşekkür ederim hanımlar yorumlarınız için.inşallah bende de erkenden kesinlesir de alış verişlerime başlarım artık😍çok sabırsızlanıyorum
Tugbaztrk Kavakyellerihercai kız dedi hala kız canım bu hafta yine gidicez 18. Hafta olcak herhalde hala kızdır😂