SevgiSungur Özellikle neden geceleri oluyor ya sürekli üstünü açıyorum hasta olucam diye korkuyorum ama çok sıcak oluyo 😣😏
Heather SevgiSungur aman dikkat edin geçen hafta içim yandı resmen soğuk soğuk maden suları meyveler oh oh diye diye içtim gece bulantıyla uyandım kus kus öldüm🙁 midemi üşütmüşüm malesef 21 haftalık değilim ama yinede bende de bir yangın söz konusu🤣
mrvgun Ben de iç çamaşırlarımla yatıyorum o derece sıcak basıyor 😂😂sanırım hormonlar ve kullandığımız kan ilaçlarından oluyo🤷🏼♀️
caglakrgz 22 haftadayim. Her gece kalkip oda degistiriyorum. Gecenin yarisi kalkip ustumu degistirmekten biktim. Esimde sabaha karsi her defasinda telasla birsey oldu sanip panik yapiyor🙂
Orucu12 21.hafta bende aynıyım sürekli terliyorum sadece gece oluyor sırtım su gibi oluyor anlam veremedim neden bende
Bebegim Benimde gece öyle geceleri peteği kapatıyorum yine sıcak basıyor sinirden uyuyamıyorum ya uykumu kaçırıyor ayaklarım normalde hep soğuk olurdu yaz kış hamilelikte yanıyor resmen gecem gündüzüm tersine döndü
SevgiSungur Bende önceden çok üşüyen biriydim tamamen değiştim birde kendimi taşıyamadığını hissediyorum bazen bu haftalarda böyleysem ilerde kalkıp yemek bile yapamıcam galiba şimdiden zorlanıyorum