Minikmucizem18 Merhaba arkadaşlar son adet tarihime göre 9 haftalık olmam gerekiyor fakat ultrasonda 6+1 olarak gözüküyor bu normal mi başka bir ultrasondada 5+5 te kalmış olarak gözüküyor biri aldırın diyor biri aldırmayın bekleyin diyor benim ne yapmam lazım ? Bana dua eder misiniz kimin duasının kabul olacağı belli olmaz kalp atışı cuma gününe kadar duyulmazsa alacaklar 🙏🏼
Loya06 Minikmucizem18 canım hiç aldırmayı falan düşünme bazı ultrason cihazları öyle yanlış ölçebiliyo 8 haftaya kadar bekle beşki geç döllenme olabilir bütün dualarım seninle 🙏🏻
Melegimm19 Minikmucizem18 geç döllenme olabilir canım benimde başta son adet tarihinde ultrason arasında 2hata vardı biraz daha bekleyin bence ve iyi düşünün pozitif olun😊
Eceyavuz Minikmucizem18 allah yardımcın olsun geç döllenme olmuştur bekle 3 hafta daha doktorlar için çok kolay aldır demek
Loya06 Minikmucizem18 ben çok kişi gördüm böyle 8. Haftada bebeğide kalp atışını da alan bazı doktorlar gerçekten kasap derlerya hemen kürtaj derdinde sakın inanma bi iki hafta daha bekle ve gidebildiğin kadar değişik doktora git
sinber Ben de 10/07 son regl şuan 9/3 olması gerekirken Çarşamba günü 7/3 görünüyordu ve son 4 haftam hastanelerde geçti neler dediler neler bi tane Dr hemen şmd kürtaja almam lazım kesede kanama başlamış zehirleniyordsun bile dedi sadece içimdeki hisse güvenerek bekledim hala bekliyorum ptesi kontrolüm var hayırlısı neyse öyle olsun inşallah ama beklemelisiniz diyorum zaten sağlıksızsa eğer sonlanacaksa 1 hafta 10 gün gibi sürede gelişimi durur kese şekli değişmeye bozulmaya başlar kanama vs başlar ama belli eder