Betuel11 eknsnsr98 valla değil çiğ köfte ben kokareç bile yemiştim şuan türkiyede olsam yine yerim :))
fadimeozbas @eknsnsr98 vala geçen bende yedim öyle doyasıya içinde et olmadığı in bişiy olmaz tabi yine baharat yönünden dikkat etmek lazım da sürekli yemiyoruz sonuçta
Hfzrmysa Ben yiyorum ya nolucak ki etsiz sonuçta ama eşim bebeğin gözlerini yakacaksın diyor 😂😂😂dondurmayı bile ağzımda erittirip yediriyordu çocuğu dondurup öldürmek mi istiyorsun dedi her dondurma yediğimde 😂😂😂🤦♀️
tugceaslan eknsnsr98 hamilelikte çiğ et yemek çok zararlı bakteri üretiyor ve bebeği etkiliyor direk aslında böyle durumlarda direk doktora gidip tahlil falan yaptırman lazım bir daha yeme canım dikkat et
Deletedmom133 eknsnsr98 başlıkta yiyecek yazdin diye hamileler cani çekerler diye zaten yetkililer değiştirmiş
fadimeozbas @eknsnsr98 Çiğ et zararlı bakteriler içerdiği için önermiyorlar bidaha ki sefere etsiz ye kuzum
Sezen2006 Bende canım her istediğinde yedim 36. Haftamdayım midye kokoreç bile yedim Türkiyede olsam yine yerim :)) ama etlisini yemedim tabi :)
Deletedmom133 eknsnsr98 🤩🤩🤩 etsiz olarak yersen sıkıntı olmaz ben hep yedim cokk şükür bebegim de gayet sağlıklı doğdu afiyet olsun canım ❤
Deletedmom133 eknsnsr98 yok da bir daha kine yeme camim çiğ ete bile dokunmak iyi değil mecbur kalmadıkça dokunmamalı tavsiye ederim 😊