gizemaydemir_ Ya meraktan duramıyorum elimin altında 6 gün öncesini gösteren test var yapmamak için zor tutuyorum kendimi gösterir mi sizce varsa bu ay gün aşırı ilişki denemiştik🙏🏻
Sinemokcu gizemaydemir_ beklemek zor ama bi kaç gün bekle bebeğim istersen ben 4 gün kalasıya yaptigimda çıkmıştı sonuç
gizemaydemir_ Deletedmom00170 Yarın sabah ilk idrarımla denesem mi yoksa şuan çok mu erken hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum 🙏🏻
Ayaztgce gizemaydemir_ bende yapmıştım ilk cıkmadı sonra tekrar yaptım silik gibi cıktı bse anlamadım en sonunda kafam karıştı gittim kan testi yaptırdım su an 24haftalık hamileyim☺️
Deletedmom00170 gizemaydemir_ kuzum 6 gün jala erken gebelik testi sonuç verir ama bence reglinin gecikmesini beklemen hem hayal kırıklığına ugramanı engeller hemde yoksa çok umutlanmazsın
4203serife Yumurtladiktan 10 14 gun ic8nde geç dollenmeyse son ilişkiye girdigim günden sonraki 17 inci gününde belli olur kuzum bekle biraz daha
Prensesgeliyor gizemaydemir_ benim çıkmamıştı erken gebelik testinde 6 gün kala bir gün sonra normal ucuz testle yaptm çok silik ckmisti
gizemaydemir_ Üzülmek istemiyorum o yüzden biraz daha bekleyeceğim sanırım geçen ay tam erken gebelik testi yapacakken adet olduğumu görmüştüm kader😢
Ayse_okyel gizemaydemir_ çıkar diye düşünüyorum . Yok çıkmadı adet gününü beklersin . Sitres yapmaktan iyidir .
SusamTanesi61 gizemaydemir_ silik çıkar eğer varsa. Ben 5 gün kala öğrendim. Kan değerim 5.19du. Bugün 1 gün geçti adetim değerim 300 olmuş.
Meralll Erken gebelik testinde çıkmazsa normal ucuz testlerde hiç çıkmaz herhalde🙄 ben de bugün yaptım tek çizgi çıktı bu ay da olmadı dedim ama erken mi umutlanmak da istemiyorum.. daha 5-6 gün var.. midem bulanıyor gibi belki de psikolojik😕
uyanikkeda11 gizemaydemir_ ben normal test yaptum 8 gün önce çok silik çizgi çıktı canım tekrar bidaha adet günü yaptım koyulaşmıştı. İki hafta bekleyip kan verdim 1000 lerdeydi değerim. Bence yap bakalım çıkacakmı
Medineygn Bence azıcık daha bekle ben çok güvenmiyorum erken gebelik testine o negatifi görmek daha zor gelio insana inşallahhh vardır 😍