online_mom Minti ocak sonu,şubat başı inşallah 🙏 yaza kdr öle gecer sonrasına bakalım.eşim odasını boşaltmaz 😂 mecbur başka eve gecıcez o zaman oda yaparım hem buyumus olur bıraz
Minti online_mom tam kış ortasına denk geliyor. Benim ev değiştirme gibi bi şansım yok zaten bahçeli falan düz ayak rahat olur Bebek arabası için ilerde bebek çıkıp oynaması için mecbur bir oda boşaltıcam onun için bizimle uyumaya alışmasın düzenini bilsin presnses
online_mom Minti bana kalsa ben 6 aydan sonra odasına alıştırırım.yanımda yatırmayı dusunmuyorum bende.kendı evımız olsa odayı boşaltıcaktı mecbur ama sımdı taşınırız dedı keyfı bılır 😂
online_mom Minti valla 😂 odayı kendıne yaparken cocuk olursa tasınırız demıstı😂 yapcak bıse yok.odasında bılgısayarı koltugu oyunları falan var.onları atamıcana gore buyuk eve cıkıcak 😂
online_mom Minti yok olmaz.benım eşim müzisyen kayıt falan yapıyor.yatak odasında olmaz.cocuk odasındada bılgısayar olmaz.mecbur yanı
Merve3 online_mom sizde mi e bebek canyonntravel aldiniz bende onu dusunuyorum suanda indirimli fiyati ne ki acaba merak ettim 900du sanirim en son
online_mom Merve3 yok almadım ben.bambu beşik var bende o olmasaydı ondan alıcaktım malesef fıyatı hakkında bılgım yok ama bı arkadasım ondan aldı daha yenı
online_mom Kubra1010 bizde birebir baktık kullanışlı evet manevraları falan cok ıyı geldı 🌸 bakalım eşim kesın o baska bıseye bakma dıyor o görünüşünü beğendi gerçi ama 😂🙈
gozz isimsizbebek Benimki de travel sistem ,evet biraz ağır ama çok konforlu bebek için 😃 Kullanışı çok rahat ben memnunum😊
Merveonay poncikella3 bende ondan aldım canım stokta yoktu 2 günde kargo ile geldi bende bayıldım çok içime sindi 😍
Zehra99 poncikella3 ben hala kullanıyorum pusetini kullandım baya sonra büyük olana geçtim yatma oturma pozisyonu oluyor o yöndemde iyi 😊
FatmaKara Bende Civilin internet sayfasındaki baby care astra trio travel bebek arabasını almayı düşünüyorum kullanan yada alan var mı ?