Hfzrmysa HANIMLAR 19+6 HAFTALIK HAMİLEYİM GÖĞÜS UÇLARIM KAŞINIYOR AMA ÇILDIRTACAK DERECEDE NAPMAM LAZIM 😖😖😖😖😖😖😖😖
Seda_123 Hfzrmysa Bebek yağı sürün benimde kaşınıyordu bebek yağı sürmeye başladım artık kaşınma filan yok nemlendiriyor çünkü
Kelebeks Hfzrmysa saf zeytinyağı kullanıyorum kesinlikle tavsiye ediyorum hem doğal hem de uzun süre nemliliğini koruyor
Yenianne26 Ya benim de bende 16+5 im son 3 gündür başladı birde beyaz akıntı gelmeye başladı. Bugün sordum doktora normal dedi özellik akşam çok kaşınıyor 🙈
ddllkk Buz koy diyebilirim. Bende 7. haftada gögüs basladi. Derken gebeligin ortasinda uclari iyice hashas oldu - ve her dokunus cildirta bilirdi beni. Buz koyardim sürekli sakinlesirdi uclari. Sonra baya 1-2 hafta da sakinlestilerdi. Bu sekilde ilk gebeligimde olmustu. Gögüsler ilk defa yirtiliyor ve cocuga hazirlaniyor diye. Diger (simdi 3.) gebeligimde böyle olmadim ((=
Berdogan Bende de aynı sorun var 3/4aydir cekiyorum bende. Şuan 31 haftalığım hala devam ediyor. Benim sorun kahverengi halka kısımları kabuk bağlıyor ve kaşınıyor ne yaptıysam kurtulamadım 🤨
Hfzrmysa Benimde aşırı kaşınıyor artık çıldırıyorum yani😖😖😖😖 ilk gebeliğim ve kahverengi halkanın kenarlarında da ufak ufak kahverengilikler oluştu bebeklerimiz sağlıkla gelsinde😔😔napalım