Nrmnism Kızlar 32+1haftalıgım beebegim kanala inmiş fakat mideme kaburgama çok baskı yapıyor çok canımı acıtıyor sizce ne yapmalıyım
Nur___ Nrmnism 30+5 aynı durum, bana rahatlama eğzersizleri iyi geliyor, vücut esnetme ve özellikle üst beden için olanlar daha iyi 🌺
Pinars Nrmnism aynı haftadayız ve aynı olayı bende yaşıyorum sol kaburga da batıyor yemek yemeye görmeyim otursan oturulmuyor yatsan yatılmıyor 🤦🏽♀️
sdsd Nrmnism durus pozisyonundan sanırım benımde öyle, kanala inmesi erken değil mi daha, baş geliş pozisyonunda mı demek istediniz acaba
Pinars Nrmnism bi süre katlanacağız artık 😊 öyle olduğunda yatış yönünüzü değiştirin belki faydası olur
Pantone Nrmnism bende çok ağrı çekiyorum nereye yatsam oraya yayılıyor velet 😀 Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Şuan 38 haftadayım sonlara yaklaştıkça daha da zorlaşıyor. Benimki de başaşağı. Bazen nefes alamıyorum bu aralar.
2354 Nrmnism canım ben 33+2 deyim ama daha doktor kontrolüme var, ultrasonda görmeden kanala girdiğini anlayabiliyor musun bi yan etkisi falan var kı bende çok merak ediyorum girdi mi diye 😊