Busraduru _tugce camaşır deterjanınıda uni baby aldık vucut yagınıda hem unı baby hemde dalinin avakadolu olanı vardı ondan aldım sampuanı dalin sabununu penatenin aldım bakalım bunların cok ıyı oldugu soylenıyo
_tugce Busraduru Frrdevss Nil123 Kbrbydkk hepinize teşekkür ederim çoğu aklımda olan markalardı söylediklerinizi mutlaka değerlendireceğim 😊
Frrdevss _tugce Ben şampuan pişik kremi ve yağ için müstelanın ürünlerini aldım. Bebek deterjanı için siveno çamaşır sabunu ( sıvı ) ve dalan granül sabun aldım Göğüs ucu kreminde ise lansinoh ve garmastan önermişler ikisinden birini alacağım.
Nil123 _tugce Pişik kremi Desitin. şampuan Mustela. Deterjan Siveno. Bebek yapı Frei öl. Göğüs için lansinoh un kremini ve silvernurse gümüş kalkan aldım ben
Kbrbydkk _tugce valla bebek ürünlerinde mustela düşünüyorum bakım için. Yine ordaki yıldızlar listesinden baktığım kadarıyla. Aslında çok da zor değil gibi. Butceme göre davranicam ben. Deterjan filan şimdiden granül filan almaya baslayacam. Bir kere alsak zaten gerisi gelir kullandıkça alisiriz gibi geliyor. Her markanın her ürünü de temiz içerikli değil görüyoruz sayfada.