nalan28_ Gebelik kesesinde kaçak olup suyu yavaş yavaş gelen suyu azalan var mı? Başıma geldi ve ne yapmam gerek bilmiyorum doktor beklememi söyledi belki düzelir belki düzelmez dedi
Superfreshlerim nalan28_ geçmiş olsun, dün yada önceki gün böyle bir post vardı sanırım, havuçsuyu içtiğini, bol su tükettiğini ve dinlendiğini bunun faydasını gördüğünü yazıyordu, inşallah sizinde bir sorun olmaz
Minti nalan28_ kendi kendine bazen kapanabiliyor kesedeki sızıntı havuç suyu tüket bol bol kesedeki suyunu takviye etmiş olursun çok geçmiş olsun
Loya06 nalan28_ çok geçmiş olaun canım taze sıkılmış havuç suyu tüket bide mevsimi mi bilemedim şimdi avokado tüket ikisi rahime çok yararlı 🙏🏻 Böyle bişeyde genelde hemen hastaneye yatırırlar hastayı benimde komşum şuan bu şıkayetle hastanede kendisi 5 bucuk aylık
nalan28_ Superfreshlerim geçen post yazan bendim ama havuç suyu içiyorum yazmamıştım. Benim suyumun azlığı suyumun gelmesinden kaçak var kesede vücudum su üretiyor ama kaçaktan gidiyor. Böyle bir şey yaşayan var mı diye sormak istedim
nalan28_ Loya06 beni yatırmadılar evde bol istirahat etmemi söyledi doktor haftaya kontrole gidicem tekrardan iyi mi komşunuz şu an?
Loya06 nalan28_ bilemiyprum canım onunda ufaktan sızıntısı vardı direk yatırdılar acil şekilde hala da devam ediyomuş iğnelerle tedaviye başlamışlar
BuluttSecil Keseden sızıntı varsa enfeksiyon riski de vardır. Bol su için ki idrar yolu enfeksiyonu olmayın. Özel bölgenizi de temiz tutun mantar olursa bebeğe geçme riski var