Meltemkskn Menekseduru 20. Hafta geçmek bilmiyor bence bugüne kadar hızla zaman aktı gitti geldik 22 haftaya gecmiyor😂
Ozlembjk Menekseduru ay bende öyle diyorum daha 20 hafta var nasil gececek diyorum bakalim ilkkez kışın hamile olarak geçireceğim
Elif_nuryildirir01 Menekseduru hemde nasıl varya kendi kendime diyorum bugün zaman geçmedi ama her zaman aynı cümleyi kullanıyorum farkında değilim 🤰
Menekseduru Elif_nuryildirir01 bende öyleyim işte ilk gebeliğim de bu kadar sabırsız olmamıştım hiç şimdi cok cabuk doğsun istiyorum 🙈😍
online_mom Menekseduru benimde karnımda ağrı oluyor arada gaz sancısı gıbı sanırım 🙄 neyseki hareketlerini hissetmeye başladıkta birazdaha rahatım 🌸
Menekseduru online_mom bak geceleri oda çok bende sıkışma oluyor mideme vuruyor sonra. Yani gaz çıkmıyor yukarı vuruyor bazı geceler öldürüyor beni
Menekseduru online_mom yok yok hazımsızlıktan oluyor hamilelikte olan şeylermiş bunlar mesela hiç yemek yemesem bile oluyor yani
kaan Menekseduru ay hamileyken geçmiyor vakit doğunca da yetmiyor 😁 2. Bebisim yolda büyük ile uğraşırken unutuyorum hamile olduğumu anca midem bulanınca aklıma geliyor 😫🤣
Menekseduru Melos58 benim geçenlerde karnım da oldu. Ben ilk hamileliğim de çok çektim kramptan inşallah bunda olmaz diyorum ama gösteriyor sanırım artık kendini🤦🏻♀️
kaan Menekseduru benim de kızım olacak insallah sürpriz yumurta oldu bize 🥰 ama oğlum daha 1 yasında ikiz gibi olacaklar 😁 allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize