Roses Hatce06 banada 12 haftalikken pipi gibi bir şey gösterdi kendisi uzman doktordu sinra 16 haftalikken gene gittim başka doktora oda erkek dedi Sonra 23 haftalikken yani bugün özele gittim op. Dr oda kız dedi
Askmeleyi Roses acaba ozeldeki yalnis soylemis ola bilirmi 😕2 doktor erkek demis ozelde kiz acaba yanilmis ola bilirmi
Roses Askmeleyi bilmem oda gayet emindi hatta diğer doktorlar erkek defi dedim hayır kız baya belli dedi
Sonay Roses anaaaa erkeği nasıl kıza benzetmişler ☺ Gerci benim oğlumda sürekli 9 aya kadar erkek kız yok kız erkek 😂 iki defa bakıyordu doktor Tm erkek pipisi küçükmdemişti 😂😂
Denizim Roses siz boyle soyleyince bende korktum vallahi,yurtdisindayim burda pek sokmuyorlar ultrasona,20.haftada detayli ultrasonda ogrendim cinsiyeti kiz denildi,hatta bakin kiz dedi doktor,28.haftada gircem birdaha ozamanda sorayin iyice baksinlar bari😂
Marallll Bende bugün gittim 14+3deyim 2haftadır hep erkeğe benziyo demişti bugünde kız dedi çok belli dedi acaba değişirmi sonradan kız geç belli ediyo diyolar ben erkek hissediyorum Allahtan gelecek bana hediye ne olursa başım üstüne ama erkek olmasını istiyormuşum ben 🙈😌
mnsngl yagmurpelit aksine erkekten kıza dönen çok oluyor. Gönek bağını pipi sanıp erkek diyip detaylıda yada sonra kız bebeğiniz diyolar. Bende kızdan erkeği hiç duymadım bacak arasında bişey yoksa sonradan nasıl varmış gibi oluyo 🤭😅
Benhepbeklerim mnsngl Bende tam görmeden neye göre söylüyorlar onu anlamıyorum. Oğluma kız demişti ben erkek diye ısrar etmiştim. Şimdi de erkek diyorlar kız diye bastırasım var ama bilemiyorum. Allahım büyük elbet.
Sevgim Marallll şuan 14+1 ama bi hafta önden gidiyor ikili taramada fakülte hastanesi erkek dedi 13+5ďe özel kız dedi ben şok bu arada 3.kızım olacak canım
Marallll Sevgim kızlarını allah bağışlasın benimde bir oğlum var bundada başta erkek dedi diye öyle alıştırmıştım kendimi hayırlısı artık ne diyim ki inşallah oğlun olur senin ama kızında olursa derlerya 3kızı olan cennetlik diye bizde 3kız kardeşiz annem bu durumdan çok memnun oda erkek istemiş şimdide iyiki olmamış diyo ama gönül işte Allah en hayırlısını bilir gönlümüzden geçen hayırlı olur inşallah 🙇🏻♀️
ZeynepKara Korkmaya başladım 😂 16. Haftamda erkek dedi doktorum ve ben kıyafet almaya başladım bile 😂😂
PembeLia Roses Bu nasıl bir hata mı deyim ne desem bilemedim.23. Haftaya kadar yanılma payı nasıl olur.🙊