Ozgeaydogan EsraDefne normal dogum olacaksa eğer 40. Hafta gibi olur dogum muhtemelen son 1 ayda da asagi yukari 750 gr 1000 kilo arasi alir diye dusunuyorum insallah saglikla kucağına alırsın
EsraDefne Ozgeaydogan normal yapamam canım 23 mart dedi doktor ve ben erken doğum riskinden adalat ve progestan kullanıyorum ilaçlardan bilmiyorum iştahım yok bulantım var yiyemiyorum ki 😒😒😒
Erdemlayda EsraDefne Traumengel Osse vildanmert bu arada o zamandan bugune az da olsa hafta 150 gram aldı ole devam ettı o sure ıcerısnde nst tahlıller dopler de hep temız cıkdı 1.200 ken ogrenmsdm smdı kılosu 33.5 ken ozelde 2100 cıkdı arastrmadada 33.6 da 1937 cıkdı
Erdemlayda Traumengel gerılık olan arkadaslar son durumunuz nedır sızlerle knsmusduk ben 29.0 ken ogrenmısdım smdı 34.1 oldum 36 da almalarını ıstyrm daha fazla rıske atmak ıstemıorum bnm kan pıhtılasmamda old ıcın suyum hala sınırda gerılıkde hala 2 hfta sızde durumlar nedır
Traumengel Erdemlayda benim dooplerim bir yüjsek bir normal çıkıyır bu ara😷 9 gündür yatıyorum hastanede 35+4 oldum şimdi gerilik devam ediyor halen beni de 37 ye kadar bekletmeye çalışıyorlar🤭
Traumengel Erdemlayda benim bebek 27 şubatta 1265 idi 22 martta ölçüm yapıldı 1987 olmuş , iki haftada artık ne alırsa
Erdemlayda EsraDefne gerılık olan arkadaslar son durumunuz nedır sızlerle knsmusduk ben 29.0 ken ogrenmısdım smdı 34.1 oldum 36 da almalarını ıstyrm daha fazla rıske atmak ıstemıorum bnm kan pıhtılasmamda old ıcın suyum hala sınırda gerılıkde hala 2 hfta sızde durumlar nedır
Erdemlayda vildanmert gerılık olan arkadaslar son durumunuz nedır sızlerle knsmusduk ben 29.0 ken ogrenmısdım smdı 34.1 oldum 36 da almalarını ıstyrm daha fazla rıske atmak ıstemıorum bnm kan pıhtılasmamda old ıcın suyum hala sınırda gerılıkde hala 2 hfta sızde durumlar nedır
EmineGMSA EsraDefne başıma gelmedi ama bu konularda bir kaç şey duydum bol bol muz ve kaşar yemelisin günde kesin düzelir diyemem ama denemekten ne cikarki canım benim
Traumengel Erdemlayda şuan 36 haftada 2500 doğan bir bebek var yan oda da öyle tatlı ki maşallah, gönlünüzü ferah tutun
Erdemlayda Retina yok cnm blmıodm o zaman arka arkaaya hamıle kaldm yap sende hc bıse yk hersyn temız dendı snra daha detaylı yapınca pıhtılasma cıkdı 3.kez hamıle kaldım daha adetıme7gun vardı beta da ogrendım vurdm ıgnelerımı ıgne sayesınde oldu cok sukur
Retina Erdemlayda merak etme ablam 9 ay vuruldu. Yeğenim 4 yaşında hiçbir sorun yok. Bende önlem olarak corasprin kullanıyorum