Aykam123 Ben 6_7haftalik doktora gittim.ultrasonda bakdığında doktor ekiz olup olmadığını söylemek için erken, gibi bir şey söyledi yanındakı kıza. Unutamıyorum . Doktordan önce de öyle hissim vardı, hep bebeklerim der severdim
Aysmnv35 Aykam123 benim ayrı olduğu icin yani çift yumurta ikizi olduğu icin hemen söyleyebiliyor doktor ama tek yumurta ikizi olup olmadığı bebeklerin kalp atışı olmadan belli olmaz
Aykam123 Aysmnv35 bende kalp atışı da vardı, amma doktor kesin bir şey söylemedi. Hatta şimdilik bir bebek yazdım, öbür kontrolde bakıcam dedi.
Kmrn Ilknur_emin 😊😊 bende öyle diyorum hep nasıl geçecek zaman diye. Sağlıklı olsunlar da. Ayrıntılı ultrasona girecek misin hem cinsiyetini net öğrenmiş olursun sonradan sürpriz olmaz
Aysmnv35 Aykam123 anladım olabiliyor ama çift olması imkansız çünkü çift yumurta ikizi olsa şimdiye kalp atışını duymuş olursunuz rabbim gönlünüze göre versin 🙏💜☺️
Ayserkan Aysmnv35 benim tahminim biri kız biri erkek hayırlısı olsun sağlıkla kucaginiza alırsınız ins 😍