Msnonstop Kizlar bu haftalarda neler oluyor. Benim bulantim ve kusmam hic olmadi 8 haftalik hamileyim sadece mide yanmasi ve goguslerse hassasiyet var. 6 haftalikken doktora gttim ve kalp atisini duyduk. Doktor 9. Haftada tekrar cagirdi. Siz ne kadar da bir doktora gidiyorsunuz?
Nazzz1310 Msnonstop bende suan 8 + 4 kalp atışlarınıda 7 haftalıkken duydum 10 haftalıkken çağırdı benıde benımde bi sıkıntım yok şükür mide bulantısı acıkınca oluyor sadece göğüs hassasıyetım var bıde arada bel agrım okadar🥰
Kuzucugunannesi Msnonstop ben ni alti haftalıkti gittim suanda 10 uncu hafta yeni girdim gittim ayda bir gidiom doktora canm
Melekannesi_ Doktorunuz çağırdın da gidin düzenli takiplerinizi yaptırın 👍 Mide bulantısı baş dönmesi herkesde olacak diye birşey yok anı yaşayın iyi günler
Handekiraz2302 Ben de 7 haftalık hamileyim bu zamana kadar olamamıştı bugün me yediysem içtiysem kustum ...
htcsrcm Benimde 6 haftalıkken bulantılarım başladı. 10ncu haftamdayım hâlâ devam ediyor. + ağızda kötü acı bir tat hiç geçmiyor 🤦♀️