deletedmom11 Moulinrouge biLinçsiz oLan sizsiniz ben seneLerce Lazer epiLasyonun içinde işLem yapan biri oLarak konuştum göze yakın yere yapıLanda göz hasarı genitaLe yapıLanda kısırLık koL aLtına yapıLanda ter bezLerinin gewşemesi we sütün kesiLmesi bir çok oLay yaşadım siz yabancı kaynaklara göre tercih meseLesi derken bence iyi bi araştırın dicem ama netteki sonuçLandırıLmamış cewapLarLa yapmaya dewam edin ama insanlara yorumLarından doLayı çemkirmeyin 😒
Moulinrouge deletedmom11 uslubunuzdan yerle bir bir egitiminiz oldugu belli.cemkirmek nedir???sen yapmazsin ben yaparim bundan sanane!ben kendi fikrimi yazmisim ille yapin mi demisim.terbiyeli olun.haddinizi bilin.yabanci kaynaklar bir yana dr.Banu Ciftcinin videolarini izleyin.epilasyon cihazini elinize almissiniz ama alti boş.karsinizdakini tanimadan yaptiginiz igrenc yorumlara bir bakin.sevineyiz yerlerde
Yusufaras denizz89 valla evde kullanılan nasil birsey bilmiyorum ama bende lazer gidiyordum hamile olduğumu öğrenince hem gittiğim yer dogumdan sonra gel hamile bayanlara yasak dedi hemde doktorum yasakladı ama evdeki olandan hic bir fikrim yok aynımıdır diye doktorunuza danışın bence
gizemgnll denizz89 sonucta radyasyon yaymıyor canım , canını acıtmıyorsa devam edebilirsim bence içinde ne kimyasal var ne radyasyon. Sıkıntı yok 😊 beni cok acıtıyo o yüzden ben kullanamıyorum malesef , daima ağda ..