Tugba8918 Kızlar merhaba 32 haftalık olduk artık çantamı hazırlamaya başlamak istiyorum ama bebeğimin kıyafetlerini yıkamak için deterjana karar veremedim. SiZler ne kullandınız ne kadar memnun kaldınız
Mr1517 Tugba8918 Ben roxy kullandım toz ağırda kokmuyor durulama istemiyor ekstra, yumuşatıcı almadım kullanmadım ben canım uygun bulmuyorum 20 tl falandı ama dün migrosta gördüm 12 tl düşmüş bim falanda var tavsiye ederim 💁♀️
Yegino Tugba8918 dalan roxy kullandım bende toz kalıntı bırakmıyor kokusu da güzel bence eşim bizim çamaşırlarımızı da bununla yıka diye tutturdu hatta 😂
Tgce16 Tugba8918 Dalan roxy kullandım gayet güzel yumuşatıcı istemiyor çamaşırları yıpratmadı normal sabun temizlik kokuyor
Asyagizem Tugba8918 ben toz deterjan almadım bir çok makinaya zarar verdiğini duydum araştırdım ve sıvı deterjan aldım bebek için memnun kaldım bir süre böyle devam edecem
Badevehande Babyland kullanacam bebek deterjanı olarak şok markette var 20 tl yumuşatıcısı da 12 tl hem uygun hemde kullanıcı yorumları güzeldi
BirVeraAnnesi35 Tugba8918 bende onu düşünüyordum ki annem dalin in varmış onu almış bakalım nasıl olacak 😊