Kbrbtr14 Kızlar sleppy indirimi sizce nasıl? •Dilediğiniz beden 5 paket külot bez veya bağlamalı bez. •Dilediğiniz çeşit 90’lı 5 paket ıslak havlu mendil. •Dilediğiniz çeşit naturel 5 paket natural ped •Dilediğiniz çeşit 1 kutu 3x50 ıslak havlu 235₺ yerine 150₺ Alınmalı mı? Avantajı var mı?
sevval55 Kbrbtr14 kendi fiyatlarnı bilmediğim için iyi gibi geldi sankş🙄 hangi sitede yada neredeymis
PembeKoala Kbrbtr14 iyi gibi duruyor ama ıslak mendilleri biraz ağır kokuyormuş bebek için kullanmayın diyorlar bende bilemedim 🙄
Mavilianne Kbrbtr14 Paket olarak iyi ama ben önce hangi marka olursa olsun 1 paket alıp deneme taraftarıyım. Çünkü ne olacağı belli olmuyor maalesef ki 🤷🏻♀️
Bilge80 Kbrbtr14 ben sipariş verdim gayet iyi oğlum 23 aylık ona doğduğundan beri kullanıyorum . Ama ben oğluma ilk sleepy nin ıslak havlusu ile başladım yenidoğan . Islak mendiline 4. Ayda geçtim
Meryemabf PembeKoala onlar bebeğe kullanılmaz zaten yenidoğan olan kullanılıyor saf su baöbu pamuk beyaz paket 16 aydır kullanıyoruz doğduğundan beri tavsiye ederim kokusuz biraz pahalı 😂
Kumsalinannesii Bezi kullandım tavsiye ederim ama ıslak mendili evime sokmam maf etti çocuğu iki günde 😉 tabi benim düşüncem kullananlar vardır belki denemen lazim
Kbrbtr14 Sleppy kendi sitesinde satıyor banada çevrem çok uyguna geldiğini söyledi. Islak mendil konusunda ben şuan kendi evimde de kullandığım için eğer bebek için ağır oluraa yine kendim kullanmaya devam ederim 😌
PembeKoala Meryemabf ben de ıslak mendil değilde pamuk aldım pamuk kullanmak en saf ıslak mendilden bile daha sağlıklı diye düşünüyorum ☺️