Ozgebarut Kızlar merhaba 10 haftalık hamileyim taze kereviz yemek istiyorum bir zararı var mı? İnternette bir sitede yenmemesi gerektiği yazıyor :(
defne55 Ozgebarut bisey olmaz ya ne olacak bi kere yemeyle allah korusun bebek düşecek değil ya takılmayın böyle şeyler bende çok yedim kereviz de yedim mantar da yedim maydanoz da yedim abur cubur da yedim dışardan da yedim hiç bisey olmadı gayet sağlıklıyız bidaha devamını getirmezsin olur biter
EAK Ozgebarut ben yedim canım başlarda. Bilmiyordum ilk defa şimdi burada okudum bak. 32 haftaya geldik sapasağlamız ama sen dikkat et madem zararlıysa. Bu mevsimde taze kerevizi nerden buldun peki
Ozgebarut Loya06 of ben bugün çiğ bir şekilde yoğurtlu sarmısaklı salata yaparak yedim çok canım çekti :( ne gibi bir zararı varmış?
Loya06 Ozgebarut bana doktorum ilk aylarda bunları yememeye özen göster içindeki bazı bileşenler çoğu zaman erken doğuma yol açabiliyor dedi
Ozgebarut EAK köyde yaşıyorum ben kayınpederim ekiyor kökü daha çok küçük 3 tane rendeledim anca 1 tabak oldu çok canım çekti diye topladı. Rendelerken gayri ihtiyari açtım postu hazırladım yerken bide netten bakayım dedim çoğu yerde bir şey yazmıyor ama sadece 1 sayfada yazıyordu. İçimi ferah tutuyorum ama 1 tane düşüğüm var ister istemez endişeleniyor insan
Aysmnv35 Ozgebarut ben asla onu çiğ tüketmemem tabi canım istediyse bisey diyemem ama ben duymadım ya kereviz mantar vs yeme diye benim doktorum bitli cayı içme adaçayı özellikle diyor hep okadar tabi çiğ yenirse ne olur bilemem ama patatesli tavuklu sıkı yemeği güzel oluyor kışın bolca yiyeceğiz vitamin açısından sorayım bi bende