_Kubraa53 Benim bebeğim günde iki üç kez hıçkırık tutuyo hep. Sizce normal mi ? Doktora sormayıda unuttum 😏
Betulackln _Kubraa53 beni bebegimden daha fazla hıçkırık tutuyor bastan beri yer zaman mekan farketmeksizin oyuncak gibi ötüyorum hık hık 🤠🤠 bebeğim cok nadir hıçkırıyor ama hep duyuyorum bi sıkıntı olmuyormuş
Poncikveannesi _Kubraa53 ben ciğerleri gelişiyo diye duydum hep ama emme refleksi de kuvvetleniyomuş 😊😊yirim onları ben
_Kubraa53 Betulackln Bende hamileliğimden beri hic hıckırık tutmuyorum 😂Ama bebeğim Ne zaman ki 26. Haftama girdim ondan beridir devamlı tutuyo hıckırık 🤦🏻♀️😀 dedim bi sorun mu var diye. Bide rahatsız oluyo belli cok hareket ediyo o zmnlar 😀😀
_Kubraa53 yorumcuanneniz Benimde ilk gebeliğim. Ama ritmik şekilde pıt pıt atınca insan anlıyo hıçkırık olduğunu 😀😀
BuluttSecil _Kubraa53 erkekler bu tarz reaksiyonları daha erken gösteriyor. Benim kız ilk hıçkırığını 32 de hissettim ☺️
BamBi _Kubraa53 ya ben cok merak ediyorum su hickirik olayini ne ilk bebegimde nede simdiki hamilelimde bi cözemedim gitti. Nasil buse nasil anliyorsunuz
_Kubraa53 BamBi Aslında çok net anlaşılıyo. Aynı ritmik şekilde pıt pıt yapıyo . 2 3 dakka sürüyo . Cok tatlı bi his ☺️