Bnr Merhabalar Allahım nasip ederse ikiz kızlarım olacak inşallah. Biz isim konusunda çok zorlanıyoruz herkes mi böyle bilmiyorum ama hangi isim olsa herkes birşey diyor. İsim öneriniz var mı ? Ben şimdilik Afra - Duha olarak düşüyorum sizce nasıl ve bu isimler koyulur mu ? Teşekkürler
Burcuburcuuu Bnr saglikla kucağına al canim. Benim ikiz ogluslarim olacak ama her ihtimali düşünerek isimler bulmustuk. İki kızımız olsaydi eger Öykü & Masal koymayı düşünmüştük. Türkçe öğretmeni olmam biraz etken olmustu sanirim😂
Gagacim Bnr ay ne güzel ya iki tane kız Rabbim bana da kız evlat nasip eder İnşaAllah 🤗 benim 2. Oğlum olacak nasipse.
Bnr Burcuburcuuu 😂😂 mesleğin etkiler diyorsunuz. Çok güzel isimler siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah. İsim Önerin için ayrıca teşekkür ederim değerlendirmeye alınmıştır 😉
Hacer_ikiz_gebe Benimde ikiz oğlum olacak inşallah tabi daha sürecin başındayım 13.5 haftalık ve süreç benim için çok zor geçiyo. İsim olarak kız olsaydı Hüma ve Liya düşünmüştük. Şimdi Buğra Tuğra düşünüyoruz inşallah kucagımıza alırız
Bnr Hacer_ikiz_gebe erkek isimleri çok çok güzel bayıldım. Hmmm Hüma ve Liya bi araştırayım önerin için teşekkür ederim siz de sağlıkla alın kucağınıza inşallah ben şuan 18+5 oldum zor geçiyor ama sabrını veriyor rabbim.
zcolak Hacer_ikiz_gebe Başka bir arkadaşta yazmış aslında ama bende elyazmam istedim 😊 Gökçe - Birce- Gülce çok seviyorum bu isimleri
Didi6 Afra - Duha güzel. Ikiz kizlar için Esra - Sare hoşuma gidiyor 😍 Aynı harflerden oluşan 2 farklı isim.
Tugba123 Bizim de ikizlerimz var çok şükür 🙏🏻 biri erkek diğeri kız ... oğluşuma Selim düşünüyoruz yanına bir isim daha koymak istiyorz .. bizde kızımıza karar veremedk hala çok zormuş gerçekten 😅☺️
Gizemsanal Sağlıkla gelsin guzellikler🤲 bende ikiz kizlara hamileyim 31+3 insallah duru ve derin koyucaz kizlarimizin ismini🤗