Pericinar07 Arkadaşlar bu ağda yaparken kullanılan uyuşturucu kremden kullanan var mi? En iyisi hangisi?
Gagacim Ben kullanmadım ama özel bölge de aşırı ağrı hissettiğim için buzluğa bolca ıslak mendil katıyordum yapmadan önce onun koyuyordum inan çok işe yarıyor çok güzel uyuşturuyor tabi gebelikte uygun olur mu bilemem ben hamile değilken bu şekilde yapıyordum ama ağda değil lazer
Kbrbydkk Emla krem kullaniyordum ben. Ağda yapmadan 15 dk filan önce sürüyorum. Yanlış anlamazsanız geciktirici spreyler var onlar da uyuşturuyor çok iyi.
Pericinar07 Ya ben internetten baktım bi kaç tane var ama hiç birinin zararı yokmuş ilk defa yaptircam korkuyorum 😂
Loya06 Pericinar07 bende senin hibiyim canım ilk defa gidecem ağdaya hem utangaçlık var hem benim ağrı eşiğim biraz düşük 😢 nasıl dayancam bilmiyorum şimdi doktoruma sordum bende uyuşturucu kremi
Pericinar07 Loya06 ne dedi peki benim doktorum bi sıkıntı olmaz kullan dedi ya ben artık gormedigim için ağdaya gitmek zorundayım ama canım çok acıyı normal koltuk altında bile ağlıyordum 😅
Loya06 Pericinar07 aradım açmadı mesaj attı. İllaki doğumdadır o döner bana 😊 benimde aynı durumda bacaklarımı alırken oturur ağlarım ağrıdan ağrı eşiğim düşük