Mr1517 Papatyam9 bitmek bilmiyor gibi geliyordu bana gene bir kaç doğumdan sonra alacağım kaldı ama yapcak birşey yok 🤦🏻♀️
Mr1517 Papatyam9 Dün kontrolde bende böylesi bir duruma benzer şey yaşadım onu sormuştum doktora oda yalancı sancılar demişti onu önermişti ondan sana önerdim çok geçmiş olsun canım
AyseMuharrem 33+3 haftalık hamileyim çocuğum kafası yukarıda 37 ye kadar normal doğum pozisyonuna döner dedi doktorum. Normal doğum pozisyonuna kolay dönmesi için ne yapmalıyım?
Mr1517 AyseMuharrem Valla bilgim yok benimkinin hep aşağıdaydı , yani umarım burda bilen anneler vardır
Aydemira Mr1517 benimde bundan once 3 haftada birdi. Pazrtsi randevm sanirim bu haftadan sonra benimde 1e duser. Kacinci haftadan beri 1e dustu canim sizde
Mr1517 Aydemira 33. Haftada gittim 35 de gel dedi işte gittim cuma artık haftada 1 dedi bana doktorum 37 dede çatı kontrol yapıcak 🤭
Kbrgrc Selam anneler 🙋🏻♀️ Bizde 34 haftalığız çok şükür ama nasıl geldik bu günlere bir Allah bir ben bilirim. Servikal yetmezlikten dolayı (yat bakam yat 🤦🏻♀️) ha doğdu ha doğacak ciğer geliştiriciler iğneler ilaçlar derken şükürler olsun ki buralara kadar geldik 🙏 normal de 26 ekim doğum ancak ben ekimin başlarına da (Allah biliyor ya 🤷🏻♀️) razıyım küvöz yolu nedir bilmeden gelsin yavrum kollarıma💁🏻♀️ Hepimiz bi avazda doğururuz inşallah, sağlıkla gelsin yavrularımız 🤲🏻❤️
minnakdeniz beyazguvercinim33 aynı haftayız 2gün var aramızda ☺️🙏 çok heyecanlanıyorum ya erken gelirse tedirginliği var 😅
beyazguvercinim33 minnakdeniz şuan bende öyle bir risk yok doktor rahim ağzı kapalı dedi ama ilerde ne olur Allah bilir inşallah zamanında gelirler 🧿🤲❤️
Elifikraveannesi Mr1517 şu baş ağrısı olmasa herşey harika gidiyor maşallah. Hamilemiyim değilmiyim anlamıyorum bile. Tam 1 ay 5 günümüz kaldı doğuma hadi hayırlısı bakalım. Gün sayıyoruz 🥰😍