Mr1517 sevgitekes Bizim normal de ultrason da 17 ekim gözüküyor normal için bizede dün 22 sine kadar bekleriz dedi bakalım hayırlısı 🙏🏻😊
Cerry Kullanicianne aa oyle mı 🤗 ıkı gun once 2540 demıstı doktorum yanlıs hatırlamıyorsam. Kızım bıraz kıbar uzun olacak sanırım oncekı haftalarda ıkı hafta ondeydı su sıralar yavas kılo alıyor senın kac canım?
Bellabells 37+2 deyiz.salı günü kontrolüm var. Doktorum 39. Hafta çatı kontrolü yapıyor.doğum 4 ekim görünüyor.20 günümüz kaldı. Bütün hazırlıklarımız bitti.kıyafetlerini yıkadım yerleştirdim.hastane çantam herşey hazır.kapı süsüm ve çikolatam sipariş verdim. Elimde olacak inşallah birkaç güne.iyi ki önceden halletmişim herşeyi.bu zamana bıraksam yapamazdım.
Mr1517 Bellabells çikolata nerden verdin sipariş canım bende lokum çikolata alıcamda uygunsa eğer ? Çoğu yerler çok pahalı da
Kullanicianne Cerry benim iki gündür çıt cikarmiyooo normaldee yerinde durmuyoduu neden boyle yavasladi acabaa
Cerry Kullanicianne yeri daralıyor iriyse bide benımkı resmen ayaklarını vuruyor hıssedıyorum popo hep havada😁
Mr1517 Cerry Kesinlikle katılıyorum ❤️ Dirsekleri ayakları elleri ayırt ediyorum artık poposunu böyle öpme imkanım olsa öpücük manyağı yaparım kaçıyor benimkide 😂
beyazguvercinim33 Cagla22 inşallah ya oğlumda yüzünü net görmüştüm ultrasonda doktorumun cihazı son teknoloji idi hayalini kurabiliyordum 😓kızımın yüzünü hiç görmedim devlete gidiyorum hastane tam düzene oturmadı cihazlar eski sağlıklı olsunlar sonunda kavuşacağız inşallah 🥰
Cerry Mr1517 eveet 😍😍 bazen canımı acıtıyo gerılıyo yan taraflarda bazen bırden kendını atar gıbı yer degısıyo cok degısık ve tarıfsız❤️❤️
Mr1517 Cerry aynen içimden kayıyor gibi hop bakıyorum pozisyon değişmiş 😊😂 aman sağlıkla kucaklayalım her birimiz inşallah doya doya öper koklarız ❤️🙏🏻
Mirayemir Mr1517 36+2yiz bizde ekimin 10u gorunuyo ama eylul sonu gelsin istiyorum 🙈 ama sanki 41i bile gorucez gibide gelmiyo degil🤣 dun komtroldeydim kendi doktorum degildi sadece nstye bakti us na bile sokmadi sinir oldum
Mr1517 Mirayemir söyleseydin canım dicemde kendi doktorun görsün o ilgileniyor ya ondandır ☺️Eylül sonu gelebilir bende öyle düşünüyorum 😂