Elf_Tk89 Arkadaşlar merhaba. Boğazlarım yanıyor ve birazda midem bulanıyor kendimi iyi hissetmiyorum ilaçta içemiyorum ılık süt ve nane limon falan içtim ama geceden beri bebeğim hiç durmadı tekmeledi durdu normalden fazla yani ister istemez bu duruma alışkın olmadığımdan onada birşey mi oldu düşüncesi sardı neden bu kadar tekme atıyor başına hasta olunca böyle birşey gelen var mı
Sinemokcu Elf_Tk89 benimki de çok hareket ediyor bazı zamanlarda hele sanki çıkacak gibi assiri çok hareket edebiliyo doktora dediğimde bu çok iyi bişey demişti bana
_Kubra_ Elf_Tk89 aynı ben akşam yemekten sonra asla bişe yemiyorum 2 gündür daha rahatım 🙈 kıpır kıpırlıgına alıştım ama hem Boğaz yanması hem acı su gelmesi maffediyor beni
Bsraermis8 Ayy tamamen beni anlatmışsiniz şuan bile boğazım yanıyor acıyor ilaç içmek istemiyorum renni verdi doktor ama iğrenç birşey . Ayrıca tekmeleri de çok fazla . Uyutmuyor ara ara hep uyanıyorum sürekli tuvalet e gidiyorum .
Elf_Tk89 Bende 28+6 dayım ama hiç durmuyor önceden belli aralıklarla oluyordu. Bugün geceden beri içimde boks maçı var sanki yani rahatszlığım onuda mı etkiliyor
BlsnMhmtKvc Elf_Tk89 ılık su için iyi gelir çok sıcak değil çokta soğuk olmasın ara yani ılık bebeğin hareketleri korkutmasın biseyi yoktur sağlıklı bebek durmaz yerinde 😀 snra çok ararsınız o tekmeleri yeri warken vursun 😉