superrmomy Deletedmom00170 canim bu testler doğru sonuç vermiyor yumurtlamayida tam göstermiyor nerdeyse bütün markalari denemedim en kalitesizi bu çıktı suanlik yumurtlama yok iki cizginin ayni koyulukta olmasi gerekiyor
Melike37 superrmomy kuzum ben kullandım gecen ay hamıle kaldım acaba doğrumu kullanmadın kuzenımde kullandı 55. Gun yumurtladı ilk kullanımımızda hamıle kaldık onun bebeği doğdu ben kimyasal yasadım
Deletedmom00170 fadimeozbas kuzum çünkü Gebelik oldugunda hcg hormonu olur Geceden sabaha idrar bekledigi icin mesaneden o yuzden ilk idrar denior daha kesin ve net sonuc çıkıyor
Melike37 Betulsna hahaha kadın size öncelik sunmuş yap gitsin kız anneannende gezmeye gıtsın 😁 dünden razı zaten 😁😁
superrmomy Melike37 yok kuzum ben iki gebeliğimide ovulasyonla kaldim biri bos gebelik oldu nerdeyse butun ovulasyon testlerini denedim bu marka bende dogru sonuc vermedi yumurtlama oluyordi baska markada net çıkarken bu markada hep silik çıkıyordu
Ayse_okyel fadimeozbas yok kuzum aksine akşam üzeri saatlerinde suyu azaltıp yapın diyorlar . Bak bir gebenin günlüğü diye YouTube git videoları izle . Çok yararlı .
fadimeozbas @Deletedmom00170 ikinci bebeği düşündüğümde kullanırsam arrık sorarım nasıldı bu şey diye😄
fadimeozbas @Ayse_okyel İzlerim kuzum ben ilk hamile olduğumu öğrendiğim de test almıştım sabah erken saatlerde yapın demişlerdi ordan aklımda kalmış🤷🏻♀️😄
Betulsna Deletedmom00170 ooo hemde nasıl var ya evlendiğimden beri 😂Annem istemiyor anneannem istiyo 😁
Melike37 superrmomy alla alla ya 😊 bende hemen buldum bu testle 😊memnun kalanı cok aslında bu markanın 😊
Deletedmom2224 Deletedmom00170 ovulasyon olsaydı çıkardı mutlaka bu kadar silik çıkmaz sıvı alımı da olsa
Deletedmom00170 @Betulsna @Melike37 @Sedos2029 @Blackkcat @fadimeozbas kızlaaarrr yavaş yavaş az da olsa kasıklarimda ağrı var doğru yoldayım galiba😊😊😊
Melike37 Deletedmom00170 kuzum kasıkta agrı var dıye bekleme 😁 belkı gec bulabılırsın bırak kasığı şimdi 😁 devam yumurtlamaya 🐓😁