uyanikkeda11 Pnr347 valla ben direkmen eşim askeri personel dedim zaten yanımda yoktu paket alırken sadece okadar indirim oldu 😂 bilseydim baska hastaneye giderdim hatta orası indirim yapıyor diye gitmiştim 😂😂
uyanikkeda11 Kbramsa aynen biraz durgun bu aralar en son ultrasonum 55 saniye sürdü 🤦🏼♀️ Sinir oluyorum verdiğim paraya üzülüyorum bazen..
arastirmacianne Annesevil123 Koru Hastanesi Çiğdem hocaya gidiyoruz.Peşin 6000 e anlaşmıştık.10 muayene hakkın var.Ama 10 yeterli geliyor.10 gün içinde tekrar gidersen 10 muayene hakkından düşmüyor.Çiğdem hoca 10 gün olmadan tekrar randevu al gel diyor zaten.Sadece muayene girişlerinde 15 tl ödeniyor.10 gün içinde gidersen ödenmiyor.
Kbramsa uyanikkeda11 valla bu aralar değil benim 8 aydır böyle 😄 çok uğraşmıyor sürekli Yorgun olduğundan bahşediyor ben sonlara geldiğim için değiştirmek istemedim değiştirsem Elif hoca var oda aynı yoğun bir kadın denize düşen yılana sarılır hesabı idare ediyoruz 🤷🏻♀️
uyanikkeda11 Kbramsa Şansımız kötüymüş 😂😂 Ama ilk muayeneye gittiğimde çok iyi birine benziyordu 👍sonradan böyle olmaya başladı demekki ilk gelen herkese böyle iyi davranıyor sonradan nasıl olsa aldım diyerek umursamıyor. Benim doğuma çok az kaldı bakalım doğumda nasıl olucak 😂
Kbramsa uyanikkeda11 evet ilk zamanlar dolu dolu davranıyor sonradan sürekli başından savdı. Doğum için hep güzel yorumlar okudum bende
ikibebeklianne Ben Aylin arslan ile takipteyim Doğum paketi 11.000 tl ben memorialda Doğum istediğim için .Muayene ücreti içinde ikili test içinde sadece ayrıntılı ultrason için ayrı hoca geleceğinden ücret ödeyeceğim. Aylin hanımdan şu anlık memnunum normal Doğumu destekleyen bir doktor olması benim için önemli. İnstagramda zaten görebilirsiniz kendisini. İlgili bir doktor. Ben tavsiye ederim bütçeniz varsa.
Dilosunuguru Ben memnunum şimdilik sıkıntı yok. Kardeşimin doktoruydu. O da geçen yıl doğum yaptı. Bende 32+5 haftalığım. 😊 Siz memnun musunuz?
Drryy SuleDoruk bunun için neden paket alıyorsunuz ki heleki birde doğumunuz normal se doktorlar nerdeyse hiç Bir şey yapmıyor kendin doğuruyorsun sırf odam süslü olsun diye o kadar para verilmez bence
SuleDoruk Drryy ben almadım zatn. Bana saçma geldi. İki süs değil mi hepimiz yapabiliriz bişeyler. Sadece sorduğum da öyle demişlerdi.
Dilosunuguru Drryy evet kendisi detaylıya baktı. Tedbir amaçlı devlette başka doktorun da yapmasını istedi. Ama eşim bu konuda takıntılı oldugundan devlette sıra bekleyemedik ve A life hospital hastanesinde yaptırdık 2. Detaylı ultrasonu. Sonuçları yine Hüseyin beye gösterdik.
Drryy Dilosunuguru bende aynı hastanede faika ceylan hocaya gidiyorum memnunun bakalım şimdilik haftaya detaylı ultrasonum var 460 tl miş paket alıyım diyorum yaptırmadan