baby10 kızlar 23 haftalık hamileyim ama geceleri bacaklarım ağrıyor ve kramplar giriyor... doktor kontrolüme daha var ... nasıl baş edebilirim bu sorunla 😔
Feminel16 baby10 sade maden suyu iyi gelir diye biliyorum. Doktoruna gidince söyle magnezyum falan yazar kramplar için.
Ecemsbaby baby10 ben de magnezyum kullanıyorum kramplar ağrı olmasın diye vermişti doktorum ama yine de gece bacaklarımı hareket ettrme ihtiyacı hissediyorum bacaklarımın arasına yastık koyuyorum bi şekilde atlatacağız inşallah
Mehsu Bende burda bekliyim aynı durumdayım 🙋♀️ doktorumun babası vefat etti çarsambaya dönüş yapabileceğini zannetmiyorum o yüzden hafifletici çözümler bulmam lazım maden suyu süt yoğurt duydum canım ama başka tavsiyelere de ihtiyacım var 😊
Badevehande Magnezyum kullanın kesinlikle ben içmediğim gün hep bacaklarım sızlıyor uyutmuyor iğne batırır gibi oluyor
Serapefe4 Kramp girdiği an baş parmağınızı kıvırın arkaya öne şeklinde anında geçiyor kramp 2.ayımdan beri kramplarla boğuşuyorum çok erken başladı doktor magnezyum verdi ama faydası olmadı malesef bnde bunu İnternette okudum gerçekten işe yaradı
Serapefe4 Magnezyum ilk hamileliğimde çok iyi gelmişti kramp olmuyordu içtiğim süre boyunca ama bu sefer faydasını göremedim çok şiddetli kramp ım oluyor ayrıca huzursuz bacak sendromu da yaşıyorum sürekli ayaklarımı kımıldatma isteği oluyor şöyle bacaklarımı gere gere uyumayı özledim 🤣
Husna42 Bende de aynı sorun var. Kramp girince bacağıma sudan çıkmış balık gibi çırpınıyorum. Sonrasında kasım sert kalıyor bütün gün ağrıyor. Siz de ağrı kalıyor mu?
Damlamayse_nur Husna42 bende de aynı oluyor hatta 2 3 gün geçmiyor acisi 😔ama tuzsuz aycekirdegi,miz ve sade maden suyu bana çok iyi geliyor.
Kumru_ baby10 kesinlikle madesyyu bire bir👍 ilk zamanlarda bir iki kere yaşadım maden suyuna başladığımdan beri hiç olmadı çok şükür