Nariel86 Herkese merhaba ben 7 hafta 1 günlük hamileyim.Kalp atışıni duymak için bugün doktora gittik .Karından göremediği için vajinal yolla ultrasonda bebeği gördük ama kalp atisinin çok zayıf olduğunu böyle durumlarda kalp atışı durma ihtimali olabilir dedi.Böyle bir şey başına gelen var mı acaba ? Çok endiseleniyorum.
Vru3365 Benim de kalp atışı zayıftı doktor takip ederiz demişti çok şükür şimdi 32 haftalık hamileyim canım gönlünü ferah tut :)
Nariel86 Vru3365 peki ben bir şey sormak istiyorum.Siz ne yaptınız bu süreçte ? Sürekli istirahat mi ettiniz ? Yani bu surede yapmam gereken bir şey var mı acaba ?
Vru3365 Nariel86 ben normal hayatıma devam ettim doktorum özel bişey önermemişti beslenmene dikkat etmeye çalışsan yeterli olur muhtemelen
Nariel86 Vru3365 inşallah çok sağol Allah sana da sağlıkla bebeğini kucağına almayi nasip etsin inşallah 🙏
Nariel86 Bir de bende öyle çok fazla bulantı yok senin de öyle miydi ? Dün hiç kalp atışı göremedi doktor betahcg istedi 16.014 çıktı iki gün sonra tekrar verecem .senden de iştemis miydi doktor ?