MelegimElasum 4 gün sonra 2.sezeryanimi olacağım ama çok korkuyorum herkes 2 sezeryanin daha zor geçtiğini söylüyor gerçekten oylemi
Sumeyraerva MelegimElasum 45 gun once ikinci sezeryanim oldu ayni toparlandim ilkiyle sadece bunda 1 hafta surdu tam kendi kendime ayaklanmam toparlanmam ilkinde 3 4 gun surmustu
Ozlembjk MelegimElasum hayir tam aksine 2.sezeryan daha kolay geciyor çünkü başına ne gelecegini biliyorsun ne yapman gerektigini biliyorsun nasipse bende ocakda 3.sezeryanimi olacağım
Hikayem3 MelegimElasum ikincisi de nerdeyse ilki kadar cabuk toparliyorsun tabi kisinin dirayetine de baglidir subatta 3. Sezeryanemi olacagim bu arada 😊
Ozlembjk He bide ben 2 sezeryan ve 1 safra kesesi ameliyati oldum ameliyat olupda nazli nazli yatanlardan hic olamadim cok tez canliyim🤐 1 hafta 10 gün yatanlari kiskaniyorum biraz 😂
MelegimElasum Ozlembjk valla ilkinde bende hiç yatmadım ertesi gün ayaktaydım gayet rahat geçmişti ama bu sefer sağlık odağındaki ebe bile korkuttu sağolsun
Snt 2.bana sadece yasayacaklarimi bildigim için cok zordu toparlanma süresi ayniydi..zaten öyle yatan biri olmadim her işimi kendim yaptim