Hdy Mrblar iki gün önce yaptığım teste göre gebeyim.Fakat emin olamadıgım için hastaneye gittik ultrason ile bakıldgında gebelik görünmüyor denildi sonra başka hastanede kan testi yaptrdık gebeliğim orda çıktı fakat ben kaç haftalık oldgunu bilmiyorum beta hcg degeri 1360 çıktı bu değere göre acaba kaç haftalık oluyor ?
Hdy MucizeAnnesi3545 doktor o değere bakıp da eşime 2-3 haftalık olabılır demiş o yüzden bende araştrdım ama değer olarak daha düşük değerlerle karşılaştım
El_mu Hdy Benimde görünmedi 1127 idi, alttan bakın dedim oylr göründü sende isteseydın oyle belkı gorunurdu
Edaliiii Benimde ilk öğrendiğimde öyleydi 2 günde bi kan verdim değer düzenli olarak artıyor 5. Haftaya kadar görünmüyor zaten görünse bile sadece kese belli oluyor daha erken bir süreç 3 4 haftalık falandır sabırla bekle insaAllah. Hayırlı olsun bu arada aramıza hosgeldin 😂😂
Zeyk Hemen endişe etmeyin 5.haftalarda veya daha erken haftalarda bebiş gözükmüyor zaten 5.haftada kese oluşuyor sonra da bebek. 6-7-8.haftalarda bebisi gorurler oda susam tanesi kadar okucak hic panik yapma azicik bekle 2 hafta sonra gittiğinde kesen oluşmuş bebişin var derler inşallah 🙏
silacetin88 Hdy beta değerine göre hafta hesaplanamaz son adet tarihinize göre hesaplayabilirsiniz yada ultrasonda doktorunuz söylicektir
Ozlembjk Hdy bebeginiz muhtamelen 1 aylik falan benimde öyleymiş alttan ultrasonla baktigi halde hamileligim görülmedi zaten kesede 5 haftadan sonra oluşuyormuş yani doktorun görmemesi cok normal en saglikli sonuc kanda çıkar
Deletedmom2224 Hdy son adetinizi bilmiyor musunuz son adete göre hesaplayacaksınız. Hcg değeri ile hafta ölçülmez. Bu değerle kese de görünmez merak etmeyin daha var
Hdy Deletedmom2224 tabiki biliyorum doktor o degere bakıp 2-3 haftalık olabılır dıyınce bende araştrdım yani benim ilk gebeliğim oldğundan bilmiyorum yeni yeni öğrenıyorum herşeyi
Deletedmom2224 Hdy doktorlar ultrasonda bebeği görmeden haftasını bilemiyor o yüzden şuan da o önemli değil. Sizin son adetinize gore neyse haftanız odur