Erkekli Herkese merhaba 34 haftalık hamileyim 1 haftadır geçmek bilmeyen bi kaşıntı başladı önce yüzümde başladı yüzüm geçti vücudumda başladı karın bölgem ellerim ayaklarım bacaklarım her yerimde kaşıyınca da kırmızı küçük sivilce gibi kabarmalar oluyor kan idrar sonuçlarım normal çıktı açlık safra asidi yaptırdık normal çıktı dermatoloji ye gittim bi sorun görmedi aynı durum başına gelen var mı lütfen yardımcı olun
seymakumatarnsf Erkekli Canım bende öyleyim. Uyuyamıyorum geceleri kaşınmaktan. Bu haftalarda oluyormuş. Herhangi bir sorun oldğunu göstermezmiş. Katlanacağız bir süre🤦🏼♀️
Kubuuu1 Erkekli ben Antalya'ya gittiğimde oldum aynı şekilde sanırım güneş alerjisi oldu güneş koruyucu kullandım döndüğümde geçti minik beyaz beyaz dediğiniz gibi sivilce gibiydi aynı
Selen5 Erkekli bende burada birinden okumuştum böyle kaşıntılardan sonra Doğum yapanlar olmuş 🤷🏻♀️ Yani Doğumun habercisi olduğunu söylüyorlar 🤷🏻♀️
Sevdaoyku Erkekli Sen 34 de olmuşsun yaa ben 18 hafralığım daha uyuamıyorum kaşıntıdan. Her yerim öyle kırmızı kırmızı. Annem de de oluyormuş ama sebebi ne anlamadim 😔
Sevdaoyku Selen5 öyle bir sey yok ya bazen böyle oluyor annemde de oluyordu Bizd e irsi doktorum öyle dedi. Muhtemelen annemden dolayı bende de oluyor insallah. Ama kaşıntıdan je annem ne de ailem de kimse erken doğurmadı
Duygu_lu Erkekli aynı haftada aynı durumda ben oldum canım herşey temiz çıktı doktorum bir krem yazdıda rahatladım geçirdi şükür bir krem yazsın yoksa dayanılacak bir şey değil sinir bozucu kaşındıkça yanıyor pancar gibi oluyor
Erkekli Duygu_lu doktor sulu pat diye bişey yazdı canım 5-6 kremini karışımı ama geçirmedi dermatoloji doktoru da o krem artırmış onu bırak saf vaselin kullan gündr 3-4 kere dedi ve avil diye bi hap yazdı dün kullanmaya başladım onlarıda senn kremin adı ne
Duygu_lu Erkekli( kalmosan )naneli ferahlatma veriyor 3 güne iyide geldi sende doktoruna bir yaz adını istersen okeylerse tavsiye ederim ben çok cektim bunla düzeldim
Zeynep0505 Erkekli ben 37 haftalık oldum öyle bir kaşınıyorum ki ne uyku var ne yemek yeme çok kötü bir durum bende çaresini bulamadım doktora gittim ellerime ayaklarıma buz koyuyorum 😒
Erkekli Zeynep0505 soğuk suyla yıkamakta biraz rahatlatıyor ama geçmiyor 😔 karnımın kaşıntısı gece uykudan uyandırıyor doğuma kadar sürecek galiba senn az kalmış canım Allah kurtarsın inşallah 🤲🏻
Ultraslan40 Canım ben 15-16 haftalıktan beri kaşınıyorum normal bunlar. Vücut bebeği bazı bünyelerde alerji gibi görürmüş o yüzden kaşıntı yaparmış. Doğuma kadar süren var diyorlar. Sabret geçecek biliyorum çok zor ben 24 haftalığım şimdiden başladım :( Doğumla alakası yok sakın kafana takma